Workshops FLITSTECHNIEK EN BRUIDSFOTOGRAFIE

“Met het delen van onze passie en kennis maken we de creatieve wereld en onszelf beter”

Wil je nog meer uit je fotografie halen? En betere, professionelere en creatieve foto’s maken? Dat kan! Met één van onze workshops of trainingen kan Arno als gepassioneerd en ervaren fotograaf, jou daar bij helpen! Arno is dé specialist in het creatief gebruik van licht en is ook een officieel gecertificeerde trainer voor Magmod. Arno is altijd op zoek naar vernieuwende, unieke en creatieve beelden en tovert met één of twee lichtbronnen de meest waanzinnige foto’s tevoorschijn.

Haal het beste uit jezelf!

Wil je ook meer uit je fotografie halen? Zodat je foto’s nog mooier, uniek en creatiever worden?

We leren je alles wat je moet weten om een creatieve en succesvolle fotograaf te kunnen worden! Je beelden worden creatiever, de composities worden dynamischer, je gaat je onderscheiden met je beelden en toch blijf je binnen je eigen stijl! Maak andere foto’s dan de rest en zet een enorme stap in je ontwikkeling!

Workshops voor fotografen:

Workshops voor fotografen:

#MAGMOD // WORKSHOP FlitsTechniek

#BeCreative PRIVÉ workshop FLITSTECHNIEK

#BECREATIVE ULTRA WORKSHOP IBIZA

Door de jarenlange ervaring als professionele bruidsfotograaf maar ook als mentor/coach voor het SintLucas (fotografie opleiding) kan Arno je uitdagen zonder dat je gefrustreerd raakt. Zijn trouwfoto’s zijn al meerdere keren onderscheiden met diverse toonaangevende bruidsfotografie awards zoals: Bruidsfoto Award (Winnaar vakprijs + publieksprijs), Master Awards (Top 3 Benelux) en Fearless Awards  (Top 50 Wereldwijd)

Arno is Brand Ambassador en Master of Light voor MagMod, Godox, FloriColor, Dedolight en BBP light en heeft diverse masterclasses gegeven op de WPPI (USA), Lowland Photo Festival (Antwerpen), Floricolor Seminars (Portugal) en op de Professional Imaging (Nijkerk).

Workshop flitstechniek

Ik werk graag met de nieuwste creatieve licht technieken want als mentor moet je jezelf ook altijd blijven ontwikkelen. Ik help je graag om je verder te ontwikkelen en te onderscheiden. Na deelname aan onze workshops of training kun je gewoonweg niet wachten om zelf creatief aan de slag te gaan met je camera’s en met alles wat je geleerd hebt.

Ervaringen / Reviews workshops:

Wat vonden de deelnemers van onze flitstechniek en bruidsfotografie workshop?

Erwin Beckers:

Afgelopen week heb ik de #BeCreative workshop bij Arno gedaan en het was top ! Ik dacht dat ik wel redelijk kon flitsen maar wat jij er mee doet… WOW! Ik heb het gevoel nu mijn flitsers helemaal onder controle te hebben en dat het niet meer af en toe een lucky shot is. Arno legt alles super duidelijk uit, gaat in op alle vragen en houdt niks achter. Echt een aanrader voor elke fotograaf die creatieve flits foto’s wilt maken. Arno, super bedankt !!!

Rianne Hogewoning:
Een jaar lang gecoacht worden door één van de beste bruidsfotografen die Nederland heeft, was voor mij waanzinnig! En dan blijkt ie ook nog eens een erg leuk mens te zijn in omgang. Dat beloofd wat voor de rest van het jaar!

Sam Kuijken:
Bedankt voor de super toffe workshop en voor degene die twijfelen om een workshop te volgen bij Arno.. Ga! Grijp je kans!

Marieke Lodder:
Tijdens de #Becreative workshop bij Arno veel nieuwe informatie gekregen hoe ik mijn flitsers nog beter kan inzetten tijdens een bruiloft. Hoe je van een simpele foto ineens een WAUW factor maakt door creatief gebruik te maken van je flitsers & MagMods. Ook blij met het bijbehorende fotografie boek want dat is handig om mee te oefenen! Arno, bedankt! Je bent een topper.

Jorik Algra:
Wat een aanrader! Arno is echt eerlijk en heerlijk oprecht zodat je flink kan groeien. Ik ben nu nog bezig met het verwerken van de tips en tricks die ik die dag mee kreeg. wat een info! Arno Thanks!

Arieta van Leur-Minnema:
Een workshop bruidsfotografie met een echt bruidspaar op Ibiza. Wat was het gaaf en wat heb ik veel geleerd! Fotograferen in het harde zonlicht (wat ik zo lastig vond) is nu juist leuk! Flitsen? Off Camera, On Camera, Magmod, Bokeh……allemaal dingen die ik nog nooit echt had gedaan! Niks geen geheimen, gewoon een kijkje in de keuken van een topfotograaf en kunstenaar met licht!

Mariska Honing:
Arno is echt een topper! Een jaar lang ben ik leerling bij jou geweest en jij hebt mij naar een hoger en award winning niveau gebracht. Arno, je maakt prachtige beelden en bent ook nog eens een lief persoon!

Powered by:

”Onze creativiteit en equipment worden ondersteund door deze fantastische merken”

#BeCreative workshops // Workshop Flitstechniek en MagMod - Workshop Bruidsfotografie, Workshop Fotografie

Leer alles over fotografie, flitsen en werken met licht!

Wil je nog meer uit je fotografie halen? En betere, professionelere en creatieve foto’s maken? Dat kan! Met één van onze workshops of trainingen kunnen wij jou daar bij helpen!