Workshops

Workshops – Coaching – Mentoring

“Met het delen van onze passie en kennis maken we de creatieve wereld en onszelf beter”
Workshops

Wil je nog meer uit je fotografie halen? En betere, professionelere en creatieve foto’s maken? Dat kan! Met één van onze workshops of coaching, kan ik als gepassioneerd en ervaren fotograaf, jou daar bij helpen! We leren je alles wat je moet weten om een creatieve en succesvolle fotograaf te kunnen worden! Je beelden worden creatiever, de composities worden dynamischer, je gaat je onderscheiden met je beelden en toch blijf je binnen je eigen stijl! Maak andere foto’s dan de rest en zet een enorme stap in je ontwikkeling!

Haal het beste uit jezelf!

“If you only do what you can do, you’ll never be more than you are now”
Overzicht workshops flitstechniek bruidsfotografie en creatief met licht

Workshop overzicht:

#BeCreative XL workshop
Deze workshop staat in het teken van creatief omgaan met licht en compositie.
..
Wat gaan we behandelen:
-Off-camera reportage flitsers

-Magmods en LED licht
-Natuurlijk licht
-Lichtreflectie & Modifiers
-Feestfotografie met DJ/lichtshow
-Creatieve partyfotografie
-Heel veel praktijk en oefenen
-Tips & Tricks
-En nog veel meer…
.
Inclusief:
-Lunch, hapjes, drankjes
-Boek #BeCreative
-Diner en creatieve avondshoot
.
Belangrijk:
-12 seats
-Tijdsduur: Hele dag + avond

.
Prijs 395,- (Excl. B.T.W.)

Meer informatie over deze workshop

.

#BeExclusive workshop
Deze privé workshop op maat staat geheel in het teken van jezelf en wat je wilt leren!
.
Wat gaan we behandelen:
Tijdens deze intensieve workshop behandelen we al je vragen. Ook gaan we creatief aan de slag met (flits)licht, MagMods, compositie en workflow. Samen zorgen we voor een enorme stap in je ontwikkeling en we halen je uit je comfort-zone! Deze intensieve privé workshop is vrij in te plannen wanneer het jou uitkomt.
.
Inclusief:
-Lunch
-Fotografie #BeCreative boek

.
Belangrijk:
-Voor beginnende en gevorderden
-1 seat (Private workshop)
-Tijdsduur: 5 uur

.
Prijs 495,- (Excl. B.T.W.)

Meer informatie over deze workshop

.

#Bruidsfotografie workshop
Wil je ook meer bruiloften boeken en verder groeien? Dan is de juiste workshop!
.
Wat gaan we behandelen:
Dit is de meest complete workshop op het gebied van bruidsfotografie. We gaan het namelijk hebben over flitstechnieken, creatieve bruidsfotografie, marketing, verkooptechniek (van aanvraag naar een boeking), onze bruiloften, onze werkwijze, nabewerken enz.
.
Inclusief:
-Verblijf in zeer luxe villa op Texel
-Ontbijt, lunch en avondeten (Kok)
-4 complete workshop dagen

.
Belangrijk:
-All-Inclusive verblijf
-12 seats
-Tijdsduur: 4 dagen

.
Prijs 1095,- (Excl. B.T.W.)

Meer informatie over deze workshop

.

#BeDifferent Mentoring
Zet ook met je bedrijf en fotografie een enorme stap en ga het verschil maken!
.
Persoonlijke begeleiding:
Tijdens de intensieve mentoring sessies kijken we niet alleen naar je fotografie maar ook naar alle andere aspecten die hiermee samenhangen. Ik help je graag verder met de groei en ontwikkeling van je bedrijf!
.
Wat gaan we doen?
-Portfolio review en workflow check
-Website en marketing check
-Fotografie, (flits)licht en creativiteit
-We halen je uit je comfort-zone
-Bedrijfsvoering, werkwijze enz…
.
Belangrijk:
-Je gaat mee naar een bruiloft!
-6 sessies
(4uur / sessie)
-Online mentoring helpdesk

.
Prijs 1995,- (p/jr) (Excl. B.T.W.)

Meer informatie over mentoring

.

Workshop bruidsfotografie flitsen creatief licht

Door mijn jarenlange ervaring als professionele bruidsfotograaf maar ook als mentor/coach voor het SintLucas (fotografie opleiding) kan ik je uitdagen zonder dat je gefrustreerd raakt. Onze trouwfoto’s zijn al meerdere keren onderscheiden met diverse toonaangevende bruidsfotografie awards zoals: Bruidsfoto Award (Winnaar vakprijs + publieksprijs), Master Awards, WPS Excellence Awards en Fearless Awards. Ik werk graag met de nieuwste creatieve technieken en help je graag om je verder te ontwikkelen en te onderscheiden. Na deelname aan onze workshops of mentoring kun je gewoonweg niet wachten om zelf creatief aan de slag te gaan met je camera’s en met alles wat je geleerd hebt.

Ervaringen / Reviews:

Wat vonden de deelnemers van onze workshops?

lijn-bruidsfotografieMarieke Lodder:
Tijdens de #Becreative workshop bij Arno veel nieuwe informatie gekregen hoe ik mijn flitsers nog beter kan inzetten tijdens een bruiloft. Hoe je van een simpele foto ineens een WAUW factor maakt door creatief gebruik te maken van je flitsers & MagMods. Ook blij met het bijbehorende fotografie boek, handig om mee te oefenen! Arno, bedankt! Je bent een topper!

Sam Kuijken:
Bedankt voor de super toffe workshop en voor degene die twijfelen om een workshop te volgen bij Arno.. GA! HUP! Grijp je kans!

Erwin Beckers:
Afgelopen week heb ik de #BeCreative privé workshop bij Arno gedaan en het was top ! Ik dacht dat ik wel redelijk kon flitsen maar wat jij er mee doet… WOW!! Ik heb het gevoel nu mijn flitsers helemaal onder controle te hebben en dat het niet meer af en toe een lucky shot is. Arno legt alles super duidelijk uit, gaat in op alle vragen en houdt niks achter. Verder een prachtig boek meegekregen als naslag werk. Zeker een aanrader voor elke fotograaf die creatieve flits foto’s wilt maken. Arno, super bedankt !!!

Rianne Hogewoning:
Een jaar lang gecoacht worden door één van de beste bruidsfotografen die Nederland heeft, is voor mij waanzinnig! En dan blijkt ie ook nog eens een erg leuk mens te zijn in omgang. Dat beloofd wat voor de rest van het jaar!

Jorik Algra:
Wat een aanrader! Arno is echt eerlijk en heerlijk oprecht zodat je flink kan groeien. Ik ben nu nog bezig met het verwerken van de tips en tricks die ik die dag mee kreeg. wat een info! Arno Thanks!!

Arieta van Leur-Minnema:
Een workshop bruidsfotografie met een echt bruidspaar, gehuld in diverse Ibiza waardige bruidsjurken op geweldige Ibiza locaties! Wat was het gaaf en wat heb ik veel geleerd! Fotograferen in het harde zonlicht (wat ik zo lastig vond) is nu juist leuk! Flitsen? Off Camera, On Camera, Magmod, Bokeh……allemaal dingen die ik nog nooit echt had gedaan! Niks geen geheimen, gewoon een kijkje in de keuken van topfotografen en kunstenaars met licht! Ik heb zo’n zin om met alles aan de slag te gaan en te gaan knallen!

Mariska Honing:
Arno is echt een topper! Een jaar lang mag ik leerling zijn bij jou en dat gaat mij vast en zeker naar een hoger niveau brengen. Je maakt prachtige beelden en bent ook nog eens een lief persoon!

Bruidsfotografie lijn

Je mooiste en nog creatievere bruidsfoto ga je nog maken!!

Je bent zo goed als je laatste foto en je wilt nog meer uit je bruidsfotografie halen! We leren je alles wat je moet weten om een creatieve en succesvolle fotograaf te kunnen worden, Wij delen graag onze kennis en inspiratie en tillen je naar een hoger niveau!