Workshop en Masterclass bruidsfotografie Ibiza

De meest complete workshop voor de trouwfotograaf: #BeComplete workshop bruidsfotografie Ibiza! Vier complete dagen en op dag 5 nog een halve dag! Zondag 08 oktober t/m donderdag 12 oktober 2017. Omdat we iedereen een maximale en professionele begeleiding willen geven (ook tijdens de fotoshoots) hebben we maximaal 10 deelnemers. En we hebben goed nieuws: de workshop gaat 100% door! De workshop wordt samen door trouwfotografen; Arno (OCF & MagMod Expert), Sander (OCF & Marketing specialist) en Gonnie (Beloved & Moment Design teacher) in een speciale villa op Ibiza gegeven.

Dit is niet een Ibiza workshop om te chillen maar is speciaal gemaakt voor de bruidsfotograaf die een enorme stap wil zetten in zijn ontwikkeling! Je gaat dus lange intensieve maar heel mooie workshop dagen beleven. Na deze workshop ken je alle in en outs op het gebied van flitsen en het gebruik van MagMods worden je beelden veel creatiever, de composities worden dynamischer en je gaat je onderscheiden. Ook gaan we veel aandacht besteden aan marketing en social-media, maar we hebben ook iets unieks: op dag 4 gaan we aan de slag met poseren en krijgen jullie een speciale workshop Moment Design / Beloved en mogen jullie dit zelf onder professionele begeleiding in praktijk gaan brengen, hoe gaaf en uniek is dat!

#BeCreative boek over fotografie

Ga je ook mee naar Ibiza?

Wil je ook alles leren over OCF Flitsen en Magmods? Wil je veel meer bruidsfotografie halen? Je creatieve grenzen verleggen en daardoor betere, nog professionelere en vooral creatieve foto’s maken? Dat kan! Geef je snel op voor de Ibiza bruidsfotografie workshop!

Contact

#BeCreative boek over fotografie

Dit is het bruidspaar wat met ons mee gaat naar Ibiza! Gefeliciteerd Patrick & Chantal! Wiehoe!!! Wat hadden we een berg reacties en aanvragen gekregen van allemaal leuke bruidsparen die mee wilden naar Ibiza om als bruidspaar model te staan voor onze masterclass en workshop bruidsfotografie.

We hadden gezien het aantal reacties (bijna 700!) wel vier Transavia Boeings 737-800 kunnen afhuren maar helaas konden we maar één bruidspaar kiezen. Super bedankt iedereen en wees niet getreurd, er komt binnenkort weer een nieuwe kans en een nieuwe ronde om als bruidspaar model te kunen staan 😉

Trouwreportage Ibiza

Aanvullende informatie:

Arno heeft van zijn passie zijn werk (Trouwdag in Beeld) gemaakt en is inmiddels al meer dan 400 bruiloften verder. Zijn trouwfoto’s zijn al meerdere keren onderscheiden met diverse toonaangevende bruidsfotografie awards zoals diverse Master Awards (Top 5 Benelux), Bruidsfoto Award (Vakprijs en Publieksprijs) en Fearless Awards en WPS Excellence Awards. Arno is dé specialist in het creatief gebruik van MagMods en tovert met één of twee speedlites de meest waanzinnige foto’s tevoorschijn.

Bruidsfotografie workshop lijn

Je mooiste en nog creatievere bruidsfoto ga je nog maken!!

Je bent zo goed als je laatste foto en je wilt nog meer uit je bruidsfotografie halen! We leren je alles wat je moet weten om een creatieve en succesvolle fotograaf te kunnen worden, Wij delen graag onze kennis en inspiratie en tillen je naar een hoger niveau!