Winnaar Bruidsfoto Award 2023

Trouwdag in Beeld Trouwfotografie / Trouwfotograaf Arno de Bruijn

Hoe gaaf is dit! Eindelijk was het zover; de uitreiking van de Bruidsfoto Award… en we hebben GEWONNEN! Super blij en trots dat we deze mooie en vooral unieke prijs voor de vierde keer inmiddels in de wacht hebben gesleept.
 
Voor ons is dit een kroon op ons mooie werk. Het laat zien dat trouwfotografie veel meer is dan alleen het vastleggen van beelden; het gaat om het vastleggen van gevoelens, momenten en herinneringen die voor altijd gekoesterd zullen worden. Deze foto laat zien dat het een kunst is om een trouwdag vast te leggen op een manier die bruidsparen telkens weer terugbrengt naar dat ene speciale moment.

Foto: Peter Kos // Organisatie Bruidsfoto Award

"First, think. Second, dream. Third, believe. And finally, dare."

Het verhaal van de winnaar van de Bruidsfoto Award 2023

De mooie kapel in Tilburg waar Lindsay & Richie trouwden was de perfecte locatie waar de magie van het moment zich vermengde met het prachtige licht, en waar Arno erin slaagde om een meesterwerk te creëren op een manier die mensen raakt en inspireert.

Terwijl het bruidspaar elkaar diep in de ogen keek, de geloften aan elkaar uitsprak klom arno omhoog op een wankel en oud gammel trappetje achter in de kapel, dat net zo oud was als de kapel zelf om deze bijzondere trouwfoto te maken. Samen met Annemarie (de trouwambtenaar) had Arno vooraf afgesproken dat als ik hij terug was van boven, dat hij een seintje zou geven aan Annemarie, zodat ze verder kon met het uitwisselen van de ringen. Echter Arno was dat seintje vergeten dus dit ceremonie gedeelte duurde iets langer dan gepland, maar dat had Annemarie op haar perfecte ongedwongen wijze leuk opgevangen. Uiteindelijk kwam het seintje na een… Ohh-Ja dan toch en werd het verhaal van deze foto nog mooier 🙂

 

De Bruidsfoto Award is een erkenning van de toewijding en het vakmanschap van trouwfotografen overal ter wereld. Het is een kans voor hen om hun talent te laten zien en te concurreren op het hoogste niveau. Voor Trouwdag in Beeld Trouwfotografie was het winnen van deze award een hoogtepunt in hun carrière en een bevestiging van hun status als een van de beste in de branche.

Iedere bruiloft is uniek en dat maakt bruidsfotografie zo leuk om te doen. Als trouwfotograaf zijn wij “onzichtbaar” aanwezig op jullie bruiloft maken een mooi beeldverhaal met échte momenten met als eindresultaat een super mooie en creatieve trouwreportage van jullie trouwdag. Dank je wel alle lieve bruidsparen dat wij dit werk al bijna 15 jaar mogen doen op jullie mooiste dag

 

Winnaar Bruidsfoto Award 2023! Trouwfotograaf Trouwdag in Beeld! Creatieve Trouwfotograaf met een romantische trouwfotografie stijl voor een Trouwreportage vol met Échte momenten!

Ja, WIJ WILLEN OOK EEN GAVE TROUWREPORTAGE!

Heb je een vraag of wil je weten of wij als trouwfotograaf beschikbaar zijn voor jullie bruiloft? Vul het contactformulier even in en dan kijken we snel of jullie trouwdatum nog vrij is!