Prijzen trouwreportage // Wat kost een trouwfotograaf?

Topkwaliteit trouwfotografie in een ongedwongen en unieke stijl

Iedere bruiloft is uniek en er zijn heel veel mogelijkheden, het is zelfs mogelijk om een trouwvideo te laten maken. Wij werken als trouwfotograaf in heel Nederland, maar ook in het buitenland en we hebben al meer dan 500 bruiloften mogen fotograferen.

Het tarief voor een trouwreportage begint bij: € 1.295,- met daarbij inbegrepen:

  • Preview kort na de bruiloft
  • Alle trouwfoto’s geleverd in High-Res (Online Gallery + Luxe USB)
  • Levering van de foto’s binnen 4 weken na jullie bruiloft
  • Super gave slideshow met de mooiste momenten
  • Luxe trouwalbum met daarin jullie favoriete trouwfoto’s
  • 4 uur trouwfotografie (naar wens uit te breiden met meer uren)
  • Kort voor de bruiloft nog een extra planning/intake gesprek
  • Inclusief B.T.W.
  • Inclusief reiskosten (NL)

Willen jullie ons een paar uur langer boeken of willen jullie twee fotografen (second shooter) op jullie bruiloft? Dat kan ook! Iedere bruiloft is uniek en een trouwreportage is geheel naar eigen wens uit te breiden met extra uren (€ 150,- per uur) 

Wij starten vaak wanneer de visagist bezig is bij de bruid en blijven dan tot en met de openingsdans of tot wanneer het feest goed op gang is. Boeken jullie het All-Inclusive pakket, dan krijg je van ons de tweede fotograaf er gratis bij. Wij denken graag met jullie mee over de mogelijkheden voor jullie bruiloft.

Als trouwfotograaf hebben jullie voor ons de tijd steeds even stilgezet. Onze mooiste dag in een prachtig beeldverhaal zoals het écht was! Jullie zijn zo ontzettend waardevol! Bedankt!

Omdat geen enkele bruiloft hetzelfde is, plannen we graag een kennismakingsgesprek en maken we een voorstel die helemaal aansluit bij jullie trouwdag en waardoor jullie precies weten waar jullie aan toe zijn.

Wat zeggen onze bruidsparen?

Met ons haal je een Topfotograaf in huis voor een gegarandeerd onbezorgde trouwreportage. Benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is in onze agenda? Bekijk onze prijzen voor een trouwreportage en neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave en kennismakingsgesprek. Dat kan hier in onze fotostudio, maar ook eenvoudig via videobellen.

CHECK HIER JULLIE Trouwdatum!

Geen cliché trouwfoto’s, maar uniek, ongedwongen en met èchte momenten.

>> Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren, ook in het weekend en in de avonduren. Check voor de zekerheid ook altijd even je spambox! <<

Een trouwreportage is niet duur, maar van onschatbare waarde!

Trouwen in het buitenland?

Destination weddings / After wedding shoots in het buitenland

Wij fotograferen ook een bruiloft in het buitenland met twee bruidsfotografen, het unieke hiervan is dat wij vanuit twee oogpunten werken en we kunnen tegelijkertijd de voorbereidingen van zowel de bruid als bruidegom vastleggen en geen moment missen! 

Voor het fotograferen van een bruiloft in het buitenland een mooi All-Inclusive Destination Trouwfotografie pakket samengesteld. Inclusief alle (vlieg)reis en verblijfskosten. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Neem contact op voor meer info en een vrijblijvende prijsopgave!

Prijzen trouwvideo en trouwclips

Een dynamische videoclip of fusion slideshow van jullie mooiste dag

Wij maken ook mooie en dynamische die op een creatieve fotografische wijze in beeld worden gebracht. Omdat wij als team (bruidsfotografen en videograaf) tot in perfectie op elkaar zijn ingewerkt kunnen wij een bruiloft op onze unieke, creatieve en ongedwongen wijze in beeld brengen.

Alle mooie momenten, emoties en sfeer samengevat in een mooie en dynamische trouwvideo of fusion videoclip. De prijs voor een trouwvideoclip is € 1.695,- (incl. BTW) in combinatie met één van onze trouwfotografie pakketten. Neem contact op voor meer informatie en een kennismaking.

EEN TROUWREPORTAGE IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! EEN VERHAAL MET ECHTE MOMENTEN. PRIJZEN TROUWREPORTAGE EN TROUWCLIPS. ONGEDWONGEN & CREATIEF En TWEE TROUWFOTOGRAFEN MOGELIJK OP JULLIE BRUILOFT!

Ja, WIJ WILLEN OOK EEN GAVE TROUWREPORTAGE!

Heb je een vraag of wil je weten of wij als trouwfotograaf beschikbaar zijn voor jullie bruiloft? Vul het contactformulier even in en dan kijken we snel of jullie trouwdatum nog vrij is!