Prijzen trouwreportage // Trouwdag in Beeld

Bruidsfotografie in een unieke stijl. Tarieven Trouwreportage, Wat kost een trouwreportage?

De prijzen van een trouwreportage zijn een beetje afhankelijk van jullie wensen, iedere bruiloft is uniek en er zijn veel mogelijkheden, het is zelfs mogelijk om een trouwvideo te laten maken.

De prijzen voor een trouwreportage beginnen bij € 1.495,- voor 5 uur fotografie op jullie trouwdag en zijn inclusief alle foto’s in hoge resolutie op USB, een trouwalbum en een super gave slideshow). Willen jullie meer uren? Wij werken als trouwfotograaf in heel Nederland, maar ook in het buitenland en we hebben al meer dan 450 bruiloften mogen fotograferen.

Tarieven trouwreportage // Alle prijzen op een rijtje

Bekijk hieronder de diverse Bruidsfotografie pakketten en prijzen

Wij hebben ook een aantal mooie trouwreportage pakketten samengesteld. Willen jullie ons een paar uur langer boeken, of kiezen jullie liever voor het populaire All-Inclusive pakket? Alles is mogelijk! Wij zijn reuze benieuwd naar jullie mooiste dag!

Benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is in onze agenda? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking en onder het genot van een heerlijk kopje koffie laten wij jullie graag meer zien in onze fotostudio in Brandevoort. 

Dag + Openingsdans Pakket

Inclusief:
– Twee bruidsfotografen (Hele dag + Openingsdans en begin feest)
– Trouwalbum (30×30)
– Slideshow
– Minimaal 400 trouwfoto’s in hoge resolutie op luxe USB
– Foto’s in Kleur en Zwart-Wit nabewerkt
– Jullie eigen trouwfoto app
– Airshot met drone* [optie]
– Kennismakingsgesprek bij ons in de studio of via Skype
– Kort voor de bruiloft nog een extra detailgesprek


Prijs: Euro 2295,-
Inclusief B.T.W.

Tarieven trouwreportage dag + openingsdans pakket

Pakket omschrijving // Voorbeeld

We beginnen met de voorbereidingen en omdat we met twee bruidsfotografen komen kunnen we ook even opsplitsen. Na de First-Look gaan we een supergave trouwreportage maken. Dan is het tijd voor de trouwceremonie en het Ja-Woord, de Bruidstaart, champagne, een paar leuke groepsfoto’s en het diner. Alle gasten staan klaar voor jullie openingsdans en daarna gaan de voetjes van de vloer en fotograferen we nog het begin van jullie trouwfeest.

All-Inclusive // dag + Feestavond >>MEEST GEBOEKT!

Inclusief:
– Twee bruidsfotografen (Hele dag + Feestavond)
– Luxe trouwalbum (30×30) + Mini trouwalbum (20×20)
– Slideshow
– Minimaal 500 trouwfoto’s in hoge resolutie op luxe USB
– Foto’s in Kleur en Zwart-Wit nabewerkt
– Jullie eigen trouwfoto app
– Airshot met drone*
– Super gave trouwfeestfoto’s
– Kennismakingsgesprek bij ons in de studio of via Skype
– Loveshoot en nog een extra detailgesprek

Prijs: Euro 2995,-
Inclusief B.T.W.

Tarieven trouwreportage All-Inclusive hele dag + feestavond pakket

Gewoon “alles” vastgelegd willen hebben!

We beginnen met de voorbereidingen en omdat we met twee bruidsfotografen komen kunnen we ook even opsplitsen. Na de First-Look gaan we een supergave trouwreportage maken. Dan is het tijd voor de trouwceremonie en het Ja-Woord, de Bruidstaart, champagne, een paar leuke groepsfoto’s en het diner. Alle gasten staan klaar voor jullie openingsdans en daarna gaan de voetjes van de vloer en blijven wij de hele feestavond. Geweldige en waanzinnige partyfoto’s gegarandeerd! 

Dag pakket

Inclusief:
– Twee bruidsfotografen (Hele dag)
– Trouwalbum (25×25)
– Minimaal 300 trouwfoto’s in hoge resolutie op luxe USB
– Foto’s in kleur en zwartwit nabewerkt
– Jullie eigen trouwfoto app
– Kennismakingsgesprek bij ons in de studio of via Skype
– Kort voor de bruiloft nog een extra detailgesprek
Prijs: Euro 1795,-
Inclusief B.T.W. 

Tarieven trouwreportage dagpakket

Pakket omschrijving // Voorbeeld

We beginnen meestal met het fotograferen van jullie voorbereiding en omdat we met twee bruidsfotografen komen kunnen we even splitsen. Na de First-Look gaan we een supergave trouwreportage maken. Dan is het tijd voor de trouwceremonie en het Ja-Woord, de Bruidstaart aansnijden en champagne. We maken nog een groepsfoto en een paar familie/vrienden foto’s en dan zit voor ons de dag er op.

Trouwen in het buitenland?

Destination weddings / After wedding shoots in het buitenland

Wij fotograferen ook een bruiloft in het buitenland met twee bruidsfotografen, het unieke hiervan is dat wij vanuit twee oogpunten werken en we kunnen tegelijkertijd de voorbereidingen van zowel de bruid als bruidegom vastleggen en geen moment missen! 

Wij hebben voor het fotograferen van een bruiloft in het buitenland een mooi All-Inclusive Destination trouwfotografie pakket samengesteld. Inclusief alle (vlieg)reis en verblijfskosten. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Neem contact op voor meer info en een prijsopgave!

Prijzen trouwvideo en trouwclips

Een dynamische videoclip of fusion slideshow van jullie mooiste dag

Wij maken ook mooie en dynamische die op een creatieve fotografische wijze in beeld worden gebracht. Omdat wij als team (bruidsfotografen en videograaf) tot in perfectie op elkaar zijn ingewerkt kunnen wij een bruiloft op onze unieke, creatieve en ongedwongen wijze in beeld brengen.

Alle mooie momenten, emoties en sfeer samengevat in een mooie en dynamische trouwvideo of fusion videoclip. De prijs voor een trouwvideo is € 1.295,- (Incl. BTW) in combinatie met één van onze trouwfotografie pakketten. Neem contact op voor meer informatie en een kennismaking.

EEN TROUWREPORTAGE IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! EEN VERHAAL MET ECHTE MOMENTEN. PRIJZEN TROUWREPORTAGE EN TROUWCLIPS. ONGEDWONGEN & CREATIEF EN NIET ÉÉN, MAAR TWEE TROUWFOTOGRAFEN OP JULLIE BRUILOFT!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?

Stel hier je vraag
1
Hoi,

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je snel iets weten of heb je een vraag? Stel hem hier via onze WhatsApp,

Groetjes,
Arno en Susanne

Trouwdag in Beeld
"Make Memories Together"