Prijzen trouwreportage

Prijzen trouwreportage

Bruidsfotografie in een ongedwongen en creatieve stijl

De prijzen van een trouwreportage zijn een beetje afhankelijk van jullie wensen, iedere bruiloft is uniek en er zijn veel mogelijkheden, het is zelfs mogelijk om een trouwvideo te laten maken Wij werken als bruidsfotograaf in heel Nederland maar ook in het buitenland en we hebben al meer dan 450 bruiloften mogen fotograferen.

De prijs voor een trouwreportage is € 1.395,- (Incl. BTW) voor 6 uur fotografie op jullie trouwdag. Willen jullie meer uren? Dat kan, jullie kunnen ook kiezen uit verschillende pakketten.

Trouwreportage met 2 bruidsfotografen

Pakket 6 uur – Bruidsfotografie:

  • 6 uur bruidsfotografie
  • Twee bruidsfotografen
  • Een mooi luxe trouwalbum met 30 pagina’s
  • Minimaal 250 trouwfoto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • Foto’s in kleur en zwart-wit nabewerkt
  • Jullie eigen trouwfoto app + slideshow
  • Kennismakings gesprek bij ons in de studio of via Skype
  • Kort voor de bruiloft nog een extra detailgesprek
  • Drone foto’s [Optioneel / Indien toegestaan]
Check beschikbaarheid trouwdatum

 

Wij hebben ook een aantal mooie trouwreportage pakketten samengesteld. Wij zijn reuze benieuwd naar jullie mooiste dag! Onder het genot van een heerlijk kopje koffie laten wij jullie graag meer zien in onze fotostudio in Brandevoort. Benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is in onze agenda? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen jullie om door al onze demo trouwalbums bladeren. We bespreken dan ook al jullie wensen en geven bruikbare tips voor jullie dag. Willen jullie ons een paar uur langer boeken, of kiezen jullie liever voor het populaire All-Inclusive pakket? Dat kan ook, wij zijn er graag de hele dag bij van voorbereidingen t/m het trouwfeest.

Trouwreportage met 2 bruidsfotografen

Trouwen in het buitenland?

Destination weddings / After wedding shoots in het buitenland
.

Willen jullie gaan trouwen in het buitenland? Een bruiloft in Italië, Portugal of Aruba? Dichtbij of juist ver weg het maakt niet uit! Wij fotograferen wereldwijd bruiloften en after wedding shoots, ook hebben wij mooie All-Inclusive destination trouwfotografie pakketten samengesteld. Ook bij een bruiloft in het buitenland fotograferen wij met twee bruidsfotografen. Zo missen we geen enkel moment. Geef je wensen aan ons door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een super gave trouwreportage op jullie droomlocatie. Dichtbij of juist ver weg, we reizen graag met jullie mee! Neem contact op!


Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage met 2 bruidsfotografen

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Niet alleen de klik van de camera maar ook die met jullie is belangrijk! Wij ontvangen jullie graag in onze studio om te laten zien hoe wij jullie trouwdag mooi en in beeld kunnen brengen en om meer te vertellen over onze ongedwongen bruidsfotografie werkwijze.
1
Hoi,

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je snel iets weten of heb je een vraag? Stel hem hier via onze WhatsApp,

Groetjes,
Arno en Susanne

Trouwdag in Beeld
"Make Memories Together"
Powered by