Wat kost een trouwfotograaf? // Prijzen trouwreportage

Jullie willen toch ook topkwaliteit trouwfotografie in een ongedwongen en vooral unieke stijl?!

De prijzen van een trouwreportage zijn een beetje afhankelijk van jullie wensen, iedere bruiloft is uniek en er zijn heel veel mogelijkheden, het is zelfs mogelijk om een trouwvideo te laten maken. Wij werken als trouwfotograaf in heel Nederland, maar ook in het buitenland en we hebben al meer dan 500 bruiloften mogen fotograferen.

Het tarief voor een trouwreportage is: € 1.595,- Een Trouwdag in Beeld trouwreportage is inclusief:

  • Preview kort na de bruiloft
  • Twéé trouwfotografen
  • Alle trouwfoto’s in hoge resolutie (download + luxe USB)
  • Mooi trouwalbum 25×25 met door jullie gekozen foto’s
  • Slideshow
  • 5 uur trouwfotografie
  • Kort voor de bruiloft nog een extra planning/intake gesprek
  • Inclusief B.T.W. en reiskosten (NL)
Voorbeeldplanning // Trouwreportage 5 uur

We beginnen met het fotograferen van de voorbereidingen en na een mooie First-Look gaan we op mooie plek super gave trouwfoto’s maken. lekker ongedwongen, creatief en niet teveel geposeerd, maar zoals jullie zijn. Na de trouwreportage is het tijd om JA te zeggen op jullie trouwlocatie. Na een mooie ceremonie is het tijd voor champagne en natuurlijk de bruidstaart.

Willen jullie meer uren? Iedere bruiloft is uniek en een trouwreportage is naar eigen wens uit te breiden (€ 185,- p/u) tot een compleet verslag van de hele trouwdag + diner en/of feestavond. Ook hebben we een super gaaf All-Inclusive Pakket

Benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is in onze agenda? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave en kennismakingsgesprek. Dat kan hier in onze studio, maar ook eenvoudig via videobellen.

All-Inclusive trouwFOTOGRAFIE PAKKET // HELE DAG + FEESTAVOND

Gewoon één pakket met het compléte verhaal waar alles in zit! Van begin tot het einde!

We hebben ook een super gaaf All-Inclusive Trouwfotografie pakket samengesteld! Een totaalpakket waar gewoonweg alles in zit wat jullie nodig hebben zoals; héle dag + avond fotografie, een prachtig trouwalbum, alle trouwfoto’s in high-res. Gewoon écht alles van begin tot het einde! Met ons haal je een topfotograaf in huis voor een gegarandeerd onbezorgde trouwreportage.

All-Inclusive Trouwreportage Pakket

dag + Diner + Feestavond - 14 uur

Inclusief:
– Twee bruidsfotografen (Hele dag + diner + feestavond)
– 14 uur trouwfotografie
– DeLuxe trouwalbum met Acryl fotocover (30×30) + 1x Mini album (20×20)
– Slideshow
– Minimaal 600 trouwfoto’s in hoge resolutie + kopie op luxe USB
– Foto’s in Kleur en Zwart-Wit nabewerkt
– Airshot met drone*
– Super gave trouwfeestfoto’s
– Kennismakingsgesprek bij ons in de studio of via videobellen
– Extra planning/intake gesprek voor de bruiloft

Prijs: Euro 3295,-
Inclusief B.T.W. en reiskosten NL

All-Inclusive Wedding Pack Trouwfotografie pakket // dag + Diner + Feestavond

Gewoon “ECHT ALLES” van begin tot het einde!

We beginnen met de voorbereidingen en omdat we met twee bruidsfotografen komen kunnen we ook even opsplitsen. Na de First-Look gaan we een supergave trouwreportage maken. Dan is het tijd voor de trouwceremonie en het Ja-Woord, de bruidstaart, champagne, een paar leuke groepsfoto’s en het diner met de speeches. Alle gasten staan klaar voor jullie openingsdans en daarna gaan de voetjes van de vloer en blijven wij de hele feestavond. Geweldige en waanzinnige trouwfoto’s met 14 uur trouwfotografie tot in de late uurtjes!

Trouwen in het buitenland?

Destination weddings / After wedding shoots in het buitenland

Wij fotograferen ook een bruiloft in het buitenland met twee bruidsfotografen, het unieke hiervan is dat wij vanuit twee oogpunten werken en we kunnen tegelijkertijd de voorbereidingen van zowel de bruid als bruidegom vastleggen en geen moment missen! 

Voor het fotograferen van een bruiloft in het buitenland een mooi All-Inclusive Destination Trouwfotografie pakket samengesteld. Inclusief alle (vlieg)reis en verblijfskosten. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Neem contact op voor meer info en een vrijblijvende prijsopgave!

Prijzen trouwvideo en trouwclips

Een dynamische videoclip of fusion slideshow van jullie mooiste dag

Wij maken ook mooie en dynamische die op een creatieve fotografische wijze in beeld worden gebracht. Omdat wij als team (bruidsfotografen en videograaf) tot in perfectie op elkaar zijn ingewerkt kunnen wij een bruiloft op onze unieke, creatieve en ongedwongen wijze in beeld brengen.

Alle mooie momenten, emoties en sfeer samengevat in een mooie en dynamische trouwvideo of fusion videoclip. De prijs voor een trouwvideoclip is € 1.695,- (incl. BTW) in combinatie met één van onze trouwfotografie pakketten. Neem contact op voor meer informatie en een kennismaking.

EEN TROUWREPORTAGE IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! EEN VERHAAL MET ECHTE MOMENTEN. PRIJZEN TROUWREPORTAGE EN TROUWCLIPS. ONGEDWONGEN & CREATIEF EN NIET ÉÉN, MAAR TWEE TROUWFOTOGRAFEN OP JULLIE BRUILOFT!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?