Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prijzen trouwreportage // Wat kost een trouwfotograaf?

Topkwaliteit trouwfotografie in een ongedwongen en unieke stijl

Iedere bruiloft is uniek en er zijn heel veel mogelijkheden, het is zelfs mogelijk om een trouwvideo te laten maken. Wij werken als trouwfotograaf in heel Nederland, maar ook in het buitenland en we hebben al meer dan 500 bruiloften mogen fotograferen.

Het tarief voor een trouwreportage begint bij: € 1.295,- met daarbij inbegrepen:

  • Preview kort na de bruiloft
  • De trouwreportage wordt geleverd in High-Res (Online Gallery + Luxe USB)
  • Alle trouwfoto’s worden bewerkt in drie stijlen: Kleur – Zwart-Wit – Earth-Tone
  • Levering van de foto’s binnen 4 weken na jullie bruiloft
  • Trouwalbum (Lay-Flat) met daarin jullie favoriete trouwfoto’s
  • 4 uur trouwfotografie (naar wens uit te breiden met meer uren)
  • Kort voor de bruiloft nog een extra planning/intake gesprek
  • Inclusief B.T.W.
  • Inclusief reiskosten (NL)

Willen jullie ons een paar uur langer boeken of willen jullie twee fotografen (second shooter) op jullie bruiloft? Dat kan ook! Iedere bruiloft is uniek en een trouwreportage is geheel naar eigen wens uit te breiden met extra uren (€ 175,- per uur) 

Boeken jullie het All-Inclusive pakket, dan krijg je van ons de tweede fotograaf er van ons gratis bij. Hebben jullie nog vragen? Laat het ons dan even weten. Wij denken graag met jullie mee over de mogelijkheden voor jullie bruiloft.

In welke stijl krijgen we de trouwfoto's geleverd?

Jullie krijgen alle foto's in drie stijlen geleverd: Kleur // Zwart-Wit // Earth-Tone

Wij zijn een trouwfotograaf met een unieke stijl en wij maken trouwreportages vol met échte momenten. Onze fotografie stijl is ongedwongen, stijlvol en met een vooral tijdloos karakter. Fris en ongedwongen met als resultaat een fantastische trouwreportage van jullie mooiste dag zodat jullie die weer iedere keer kunnen herbeleven!

We leveren alle foto’s af in drie (Timeless, Classic B&W en Earth-Tone) bewerkings stijlen (of in het engels, edit-styles) zodat jullie een echte tijdloze herinnering hebben aan jullie mooiste dag!

Trouwdag in Beeld bewerkingsstijl Timeless. Puur en zoals het is met mooie heldere kleuren.

Deze tijdloze bewerkingsstijl in een frisse kleur is de basis van onze stijl. Deze stijl is tijdloos en trouwfoto’s zijn herinneringen voor later.

Trouwdag in Beeld bewerkingsstijl Dynamic B&W Een mooie klassieke zwart-wit stijl met mooie contrasten en dynamiek

Onze dynamische Classic B&W bewerking is tijdloos, stijlvol en authentiek en komt vaak terug in de album keuze van de bruidsparen.

Trouwdag in Beeld bewerkingsstijl Earth-Tone Een mooie warme, populaire en trendy bewerkingsstijl met een vleugje vintage.

In de trouwfotografie zijn trends zeer populair, met mooie resultaten en onze warme Trendy Earth-Tone sluit daar naadloos bij aan.

Wat zeggen onze bruidsparen?

Met ons haal je een Topfotograaf in huis voor een gegarandeerd onbezorgde trouwreportage. Benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is in onze agenda? Bekijk onze prijzen voor een trouwreportage en neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave en kennismakingsgesprek. Dat kan hier in onze fotostudio, maar ook eenvoudig via videobellen.

CHECK HIER JULLIE Trouwdatum!

Geen cliché trouwfoto’s, maar uniek, ongedwongen en met èchte momenten.

>> Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren, ook in het weekend en in de avonduren. Check voor de zekerheid ook altijd even je spambox! <<

Een trouwreportage is niet duur, maar van onschatbare waarde!

Trouwen in het buitenland?

Destination weddings / After wedding shoots in het buitenland

Wij fotograferen ook een bruiloft in het buitenland met twee bruidsfotografen, het unieke hiervan is dat wij vanuit twee oogpunten werken en we kunnen tegelijkertijd de voorbereidingen van zowel de bruid als bruidegom vastleggen en geen moment missen! 

Voor het fotograferen van een bruiloft in het buitenland een mooi All-Inclusive Destination Trouwfotografie pakket samengesteld. Inclusief alle (vlieg)reis en verblijfskosten. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Neem contact op voor meer info en een vrijblijvende prijsopgave!

Prijzen trouwvideo en trouwclips

Een dynamische videoclip of fusion slideshow van jullie mooiste dag

Wij maken ook mooie en dynamische die op een creatieve fotografische wijze in beeld worden gebracht. Omdat wij als team (bruidsfotograaf en videograaf) tot in perfectie op elkaar zijn ingewerkt kunnen wij een bruiloft op onze unieke, creatieve en ongedwongen wijze in beeld brengen.

Alle mooie momenten, emoties en sfeer samengevat in een mooie en dynamische trouwvideoclip. De prijs voor een trouwvideoclip is € 1.695,- (incl. BTW) in combinatie met één van onze trouwfotografie pakketten. Neem contact op voor meer informatie en een kennismaking.

Als trouwfotograaf hebben jullie voor ons de tijd steeds even stilgezet. Onze mooiste dag in prachtige foto's + video zoals het écht was! Jullie zijn zo ontzettend waardevol! Bedankt!

Ja, WIJ WILLEN OOK EEN GAVE TROUWREPORTAGE!

Heb je een vraag of wil je weten of wij als trouwfotograaf beschikbaar zijn voor jullie bruiloft? Vul het contactformulier even in en dan kijken we snel of jullie trouwdatum nog vrij is!