Een dynamische trouwclip van jullie mooiste dag

Een dynamische trouwvideo om bij weg te dromen!

Een Trouwdag in Beeld trouwvideo wordt net als onze unieke bruidsfotografie op een ongedwongen stijlvolle en creatieve fotografische wijze in beeld gebracht. Geen saaie twee uur durende trouwfilm maar een videoclip van jullie trouwdag met alle mooie momenten, de emoties en sfeervol en dynamisch gemonteerd tot een super mooie bruidsvideoclip die blijft boeien zodat jullie iedere keer weer jullie mooiste dag kunnen herbeleven!

Eigen Trouwdag in Beeld videoteam

Omdat wij als team (bruidsfotograaf en videograaf) perfect op elkaar zijn ingewerkt kunnen wij jullie mooiste dag samen met de bruidsfotografie op onze unieke, creatieve en ongedwongen wijze in beeld brengen. Alle mooie momenten, emoties en sfeer als een geheel samengevat in een mooie en dynamische trouwvideo.

MAAK JULLIE MOOISTE DAG ONVERGETELIJK

Doordat wij als foto & video team gewend zijn met elkaar samen te werken combineren wij het vakmanschap van professionele bruidsfotografie en videografie waarbij we de momenten precies op elkaar afstemmen. Wij gebruiken voor het maken van onze trouwclips speciale fotografie/video technieken (#BeCreative), drones en steadycams om jullie vanuit alle hoeken en zelfs vanuit de lucht op een dynamische wijze vast te leggen met als resultaat een super gave trouwvideo.

Alle mooie momenten gemonteerd in een mooie trouwclip

Bij een mooie trouwclip zoeken we samen met jullie mooie passende muziek. Onze trouwclips zijn dynamisch en vertellen samen met de gekozen muziek het mooie verhaal van jullie dag en bevatten de mooiste momenten in een mooie gemonteerde videoclip met muziek naar jullie eigen keuze. Vraag naar de mogelijkheden! Laat ook jullie mooiste dag op een creatieve en ongedwongen wijze laten filmen.

Ja, WIJ WILLEN OOK EEN GAVE TROUWREPORTAGE!

Heb je een vraag of wil je weten of wij als trouwfotograaf beschikbaar zijn voor jullie bruiloft? Vul het contactformulier even in en dan kijken we snel of jullie trouwdatum nog vrij is!