FAQ // Trouwdag in Beeld

De meest gestelde vragen over trouwfotografie

Er worden ons als trouwfotograaf vaak veel vragen gesteld. Wij hebben de meest voorkomende vragen even op een rijtje voor jullie gezet. Zit jullie vraag er niet tussen? Stuur ons dan even een mailtje of vul het contactformulier in, dan krijgen jullie zo snel mogelijk antwoord! 

Jazeker! Ons tarief voor een trouwreportage begint bij: € 1.295,- met daarbij één fotograaf, maar dat is op verzoek uit te breiden met een tweede fotograaf (second shooter). Boeken jullie het All-Inclusive pakket? Dan krijg je van ons de tweede fotograaf er gratis bij!

Dat hangt natuurlijk een beetje af wanneer jullie gaan trouwen maar voor de populaire trouwmaanden wordt vaak een periode van 4 tot 8 maanden gehanteerd en de echt populaire trouwdatums worden vaak al een jaar van te voren geboekt dus wees er op tijd bij want voor onze beschikbaarheid geldt: vol=vol

Wij fotograferen het liefst zoveel mogelijk momenten van jullie dag vandaar dat we ook met een minimum van 4 uur bruidsfotografie werken. Wij zijn graag vanaf de voorbereidingen al aanwezig zodat we kunnen beginnen met het vastleggen van de details zoals de trouwjurk en dan vanaf de voorbereiding van de bruid tot het diner jullie trouwdag zo compleet mogelijk kunnen vastleggen. Willen jullie ook graag de openingsdans en het trouwfeest vast laten leggen dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Wij willen graag minimaal 1,5 uur effectief tijd voor de fotoreportage beschikbaar hebben. Dus zonder reistijden en het liefst op maximaal 2 locaties. We kunnen dan in alle rust en op een ongedwongen wijze een super gave en creatieve trouwreportage van jullie maken.

Geen probleem, iedereen is bij ons fotogeniek! Neem maar eens een kijkje op onze blog. Wij fotograferen zoals jullie zijn op een ongedwongen wijze met als resultaat een trouwreportage om bij weg te dromen. Wisten jullie trouwens dat wij heel vaak het compliment krijgen dat bruidsparen en hun gasten ons gewoon niet meer in de gaten hebben en dat wij op een soort onzichtbare wijze fotografen? Dus geen stress, wij zetten iedereen mooi op de foto.

Natuurlijk! Graag zelfs! Een bruiloft in Ibiza of Las Vegas, dichtbij of juist ver weg het maakt niet uit! Wij denken graag met jullie mee, we hebben veel ervaring met trouwreportages in het buitenland en reizen graag naar jullie droomlocatie voor een super gave trouwreportage of after wedding shoot

Ja, natuurlijk! De hele trouwreportage + bewerkingen worden in een hoge resolutie op USB gratis meegeleverd zodat jullie zelf ook grote afdrukken kunnen laten maken.

Op jullie trouwdag proberen wij al zoveel mogelijk de juiste compositie en belichting te kiezen en proberen wij de werkelijkheid op een journalistieke wijze zoveel mogelijk te benaderen maar een trouwfoto wordt door het na-bewerken in onze eigen stijl nog veel mooier. Iedere foto wordt na-bewerkt op belichting en compositie in onze stijl, dus geen Photoshop. Omdat wij zoals jullie al wel hebben kunnen ontdekken ook een liefde hebben voor zeer kleurrijke maar ook zwart-wit vandaar dat wij de hele trouwreportage in zowel kleur als zwart-wit leveren.

Een paar dagen na jullie bruiloft hebben wij al een mooie preview klaar en meestal is de volledige trouwreportage en het trouwalbum binnen 6 tot 10 weken klaar.

Tijdens jullie trouwdag maken wij veel foto’s. Na onze selectie blijven er minimaal 300 beelden over maar eigenlijk meestal veel meer en wij hanteren geen maximum. Wij maken twee selecties voor jullie; Een selectie met het verhaal van jullie dag waarin jullie centraal staan en een selectie met de overige foto’s want het is jammer om goede foto’s weg te gooien! Alle bestanden worden in een hoge resolutie op USB geleverd.

Ja, natuurlijk! Jullie mogen zelf een selectie maken van de foto’s die jullie in het trouwalbum willen. Wij verwerken dan jullie selectie in het trouwalbum.

Ja zeker, veel bruidsparen laten een loveshoot door ons laten maken voor bijvoorbeeld de trouwkaarten of save the date kaarten of gewoon omdat een loveshoot super leuk is en natuurlijk om gewoon in te lijsten.

Wij werken met de allernieuwste R camera’s en professionele RF lichtsterkte lenzen van Canon en werken met het Panasonic Pro Video systeem voor de videografie en trouwclips. Wij zijn aangesloten bij Canon CPS als platinum member en hebben daardoor wereldwijd de beste en snelste service voor onze equipment en zijn we altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Uiteraard hebben wij natuurlijk ook altijd eigen backup camera’s en lenzen bij. Arno is ook Brand Ambassador en wordt ondersteund door deze fotografie topmerken; MagMod, Canon, Floricolor, Colorwood Photo, OP/Tech USA, Dedolight en Profoto!

Ja, natuurlijk! Ongeveer twee weken voor jullie bruiloft nemen we samen jullie trouwdag tot in detail nog een keer door.

Gelukkig zijn we niet zo snel ziek en mocht dat eventueel wel zo zijn dan proberen wij toch te komen. Zoals jullie weten werken we bij Trouwdag in Beeld met meerdere vaste fotografen die bij ons in dienst zijn. In geval van echte overmacht, zoals een ernstige ziekte, gebroken been of zoiets dan hebben we groot netwerk met talloze goede collega fotografen die we gaan benaderen.

FAQ/MEEST GESTELDE VRAGEN OVER BRUIDSFOTOGRAFIE! EEN VERHAAL MET ECHTE MOMENTEN. TOPKWALITEIT TROUWFOTOGRAFIE. STIJLVOL, ONGEDWONGEN & CREATIEF EN de allerbeste TrouwFOTOGRAaf OP JULLIE BRUILOFT!

Ja, WIJ WILLEN OOK EEN GAVE TROUWREPORTAGE!

Heb je een vraag of wil je weten of wij als trouwfotograaf beschikbaar zijn voor jullie bruiloft? Vul het contactformulier even in en dan kijken we snel of jullie trouwdatum nog vrij is!