Workshop Bruidsfotografie | Deventer


Afgelopen zondag hebben we weer een workshop bruidsfotografie gegeven. Het was weer een fantastische workshop dag in Deventer waar we een super enthousiaste groep fotografen de fijne kneepjes van het mooie vak bruidsfotografie hebben bijgeleerd. Het was tot nu toe wel een van de wel koudste workshopdagen, maar wel eentje met prachtig licht waar we mee konden werken! We kunnen niet wachten op alle mooie resultaten van de workshoppers. Mark en Dolf hebben ook geweldige backstage beelden gemaakt die we in de slideshow hebben verwerkt zodat je ook een beeld krijgt van hoe een foto tot stand komt en in welke houdingen we werken voor het perfecte plaatje 😛

Wil jij ook een keer de fijne kneepjes van het mooie vak bruidsfotografie leren? Dat kan! Op zondag 24 juni 2018 geeft Arno (Trouwdag in Beeld) samen met Digidiaal weer een workshop in Deventer.

Aanmelden kan hier: www.digidiaal.nl

Docent: Arno de Bruijn
Bruidspaar: Zoë Kas en Maikel Kas
Visagie & Hair: Beauty & Visagie by DANiQ
Bloemen: SolyFlores

Workhop bruidsfotografie lijn

Ook een workshop bruidsfotografie volgen?

Wil je meer uit je bruidsfotografie halen? Je creatieve grenzen verleggen en daardoor betere, nog professionelere en vooral creatieve foto’s maken? Dat kan! Geef je snel op voor de bruidsfotografie workshop in deventer op Zondag 24-06-2018 (nog een paar plekken beschikbaar)

Contact

Bruidsfotografie worskshop lijn

Workshop bruidsfotografie | Deventer

Opdracht: Workshop bruidsfotografie

Fotolocatie: Binnenstad Deventer

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!