#DareToBe Bruidsfotografie workshop Texel

De meest uitgebreide bruidsfotografie workshop die er is!

Deze workshop over bruidsfotografie, marketing en flitstechniek mag je als bruidsfotograaf niet gemist hebben! De meest unieke bruidsfotografie workshop die je maar kunt bedenken. Geen kleine onderwerpen of ondergeschoven kindjes. Nee, wij (Arno & Sander) gaan samen met jullie de diepte in!

We gaan het namelijk hebben over flitstechnieken, creatieve bruidsfotografie, marketing, verkooptechniek (van aanvraag naar een boeking), onze bruiloften, onze manier van werken, nabewerken en nog veel meer! Omdat de workshops verspreid zijn over 4 dagen, hebben we alle tijd om de diepte in te gaan. Je zult na het volgen van deze workshop dus enorm veel kennis en inspiratie op hebben gedaan. Klaar voor de toekomst!

Het workshop programma

Zit je er klaar voor want ons programma is echt helemaal speciaal gericht op jou! Ons workshop programma is zo opgezet dat er ruim voldoende aandacht gaat naar jullie leerproces en al het geleerde zal ook meteen toegepast worden in praktijk met een echt bruidspaar. Je kunt de workshop week zien als de meest complete workshop op het gebied van bruidsfotografie.

Portfolio shoots

Omdat je het geleerde ook in de praktijk wilt brengen hebben we besloten een complete dag te besteden aan oefenen (portfolio schieten). Een hele dag! Met een echt bruidspaar. Op een mooie locatie. Gaaf he. Helemaal omdat we jullie dan meteen feedback kunnen geven om zo met nog mooiere beelden thuis te komen!

All-Inclusive luxe villa!

Ik hoor je al denken ja leuk, zo’n luxe villa maar het gaat toch om de inhoud van de workshop? Ja klopt helemaal de inhoud van onze workshop is echt super compleet en zal jou als bruidsfotograaf een enorme boost gaan geven! Maar toch wil ik even kwijt dat we een mega luxe villa hebben, slaapplekken voor iedereen, ruimtes om in te oefenen en als kers op de taart… een eigen kok die ervoor gaat zorgen dat onze buikjes goed gevuld blijven 😉 Alles is dus geregeld en er zullen dus geen hotelovernachtingen, onverwachte of extra kosten bij komen. Tof hé?! En geloof ons maar, die luxe villa is een heerlijke basis voor een intensieve 4 daagse workshop. Dubbel genieten dus.

Inschrijven / Meer informatie:

Ibiza van het noorden

Nu ben je na het lezen van bovenstaande tekst natuurlijk heel nieuwsgierig waar wij naartoe gaan? We gaan naar het mooie Nederlandse eiland, Texel, Wiehoe!!! Waarom wij gekozen hebben voor Texel is eigenlijk vrij simpel. Wij willen jullie kennis en ervaring meegeven waar jullie meteen wat aan hebben. Is het mooi weer op Texel? Fijn dan gaan we daarmee aan de slag. Maar Nederland zou Nederland niet zijn als het weer snel om slaat. Wij gaan dus echt aan de slag met het Nederlandse klimaat.

Wanneer?

Ow please… laat deze workshop buiten het seizoen zijn… Natuurlijk! Wij hebben rekening gehouden met het drukke trouwseizoen van bruidsfotografen en de vakanties. De workshop zal gegeven worden van:

Datum: TBA

Wat zit er allemaal bij de workshop?
– 2 mentors (Intensieve begeleiding voor jouw leerdoelen)
– Verblijf in een zeer luxe Villa
– Ontbijt, lunch en avondeten! (We hebben een eigen kok)
– 4 complete workshop dagen

Prijs 1195,-

(Excl. B.T.W.)

Dit bedrag hoeft niet meteen voldaan te worden. Na inschrijving zul je een aanbetalingsfactuur ontvangen van €400,-

De kosten voor deze exclusieve en super gave workshop kun je uiteraard als studiekosten opgeven.

Aantal personen?

Wij willen iedereen maximale en professionele begeleiding geven (ook tijdens de fotoshoots) en daarom is er plaats voor maximaal 12 deelnemers!

Mag ik de beelden gebruiken?

Ja natuurlijk! We hebben een heel intensieve, maar ook ruime planning van 4 dagen opgezet met een mooie balans tussen theorie en praktijk zodat er voor iedereen ruim de tijd is om zelf te oefenen, maar ook om mooie beelden van een echt bruidspaar te maken voor je eigen portfolio! Hoe tof is dat voor je portfolio!?

Powered by:

”Onze creativiteit en equipment wordt ondersteund door onze geweldige partners en sponsors”

#BeCreative workshops // Workshop Flitstechniek en MagMod - Workshop Bruidsfotografie, Workshop Fotografie

Leer alles over fotgrafie, flitsen en werken met licht!

Wil je nog meer uit je fotografie halen? En betere, professionelere en creatieve foto’s maken? Dat kan! Met één van onze workshops of trainingen kunnen wij jou daar bij helpen!