Search
Close this search box.


[soliloquy id=”11210″]

Gisteren waren we in Deventer voor het geven van de workshop bruidsfotografie, in de ochtend eerst het theorie gedeelte en in de middag zijn we met het het bruidspaar (Carina en Brendan) in de binnenstad van Deventer een trouwreportage gaan maken. Zoals gewoonlijk had ik weer een leuke creatieve verrassing (#MadeWithMagmod) en we hebben de cursisten laten zien wat je met een locatie allemaal kan en dan niet de traditionele plaatjes, maar dynamisch, creatief, snel en zonder voorbereiding met hier en daar een flitsertje erbij 🙂

Het was weer een fantastische workshop dag in Deventer waar we een leuke en enthousiaste groep fotografen de fijne kneepjes van het mooie vak bruidsfotografie hebben bijgeleerd. We kunnen niet wachten op alle mooie resultaten van de workshoppers.

Visagie & Hair: Beauty & Visagie by Daniq
Bloemen: De Pronkkamer
Trouwauto: Koningsbentley.nl

Workshop bruidsfotografie

Ook een workshop bruidsfotografie volgen?

Wil je meer uit je bruidsfotografie halen? Je creatieve grenzen verleggen en daardoor betere, nog professionelere en vooral creatieve foto’s maken? Dat kan! Geef je snel op voor de bruidsfotografie workshop in deventer op Zondag 14-10-2018 (nog een paar plekken beschikbaar!)

Contact

Trouwreportage lijn

Trouwreportage Deventer | Carina & Brendan | Digidiaal

Opdracht: Workshop bruidsfotografie

Fotolocatie: Binnenstad Deventer

#BeCreative Flitsworkshop lijn

 

Powered by:

”Onze creativiteit en equipment wordt ondersteund door onze geweldige partners en sponsors”

#BeCreative workshop partners

lijn-bruidsfotografie