Zoeken
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”11076″]

Winnaar Bruidsfoto Award 2018

Publieksprijs categorie bruidspaar

Winnaar Bruidsfoto Award 2018

Wat een avond, zo ontzettend gaaf! Na vorig jaar hebben we nu voor het tweede jaar achter elkaar de Bruidsfoto Award gewonnen en dan ook nog eens de publieksprijs in onze favoriete categorie Bruidspaar.

We zijn zo trots en dankbaar want bij iedere bruiloft zetten wij steeds weer alles op alles om samen met onze bruidsparen super gave trouwreportages te maken. Dat onze manier van fotograferen en onze unieke stijl gewaardeerd wordt is echt geweldig en we zijn daar super trots op!

Deze foto is ontstaan op de dansvloer tijdens het waanzinnige trouwfeest van Kim en John en een paar dagen na de bruiloft van de bruiloft waren we dus niet ergens bij een mooi tropisch strandje ergens aan de Middellandse zee maar lagen we met onze dure camera tijdens de zonsondergang in het heerlijke “smelly” water van Milheeze en dan niet bij het keurig aangelegde strandje maar gewoon tussen de kikkers, vissen en andere drek. Gelukkig is alles goed gegaan en op wat water spetters na is de camera gelukkig niet in het water gevallen. Met de trouwjurk is na een flinke stoombeurt ook alles goed gekomen 🙂

Voor een super gave trouwreportage gaan wij natuurlijk niet voor de eenvoudige en veilige methode kiezen want je moet er wat voor over hebben om een super gave trouwfoto te schieten 😉

->> Just remember… The cake gets eaten, the flowers will die, but the weddingphotos will last forever…

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Nieuws | Trouwdag in Beeld winnaar Bruidsfoto Awards 2018

Onderwerp: BruidsfotografieBruidsfotografie Awards

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!