BeCreative boek over fotografie
 

Een droom is vandaag in vervulling gegaan voor Arno, fotograaf en creatieve duizendpoot van Trouwdag in Beeld. Vandaag presenteren wij met veel trots zijn eerste boek, #BeCreative Bruiloft & Portret Fotografie, een uitgebreid naslagwerk voor zowel beginnende als ervaren fotografen.

Het boek is vanaf vandaag op de markt en exclusief verkrijgbaar. In totaal is er aan de inhoud van het boek ongeveer anderhalf jaar door Arno en Emma intensief gewerkt. Het BeCreative boek over fotografie is zeer uniek en leert fotografen heel veel over het creatief omgaan met licht en het werken met remote flitsers. Het boek is ook onderdeel van de succesvolle #BeCreative workshops en de eerste exemplaren worden als eerste aan onze deelnemers uitgereikt!

BeCreative boek over fotografie
  

Over Arno (Creatieve duizendpoot van Trouwdag in Beeld):

Door zijn jarenlange ervaring als professionele bruidsfotograaf maar ook als mentor/coach voor de fotografie opleiding kan hij je uitdagen zonder dat je gefrustreerd raakt. Arno werkt graag met de allernieuwste creatieve technieken en helpt je graag om je verder te ontwikkelen en te onderscheiden als fotograaf. Arno heeft van zijn passie zijn werk gemaakt en is inmiddels al meer dan 375 bruiloften verder en zijn trouwfoto’s zijn al meerdere keren onderscheiden met diverse toonaangevende bruidsfotografie awards zoals diverse Master Awards, Fearless Awards en WPS Excellence Awards. Samen met zijn enthousiaste team zorgen ze samen ervoor dat alles rondom het fotograferen van een bruiloft tot in de puntjes geregeld is.

BeCreative boek over fotografie

BeCreative boek over fotografie | Arno de Bruijn

Onderwerp: #BeCreative fotografie boekBruidsfotografie workshop

#BeCreative boek over fotografie

Wil je ook creatieve fotografie grenzen verleggen?

Wil je ook meer uit je bruidsfotografie halen? Je creatieve grenzen verleggen en daardoor betere, nog professionelere en vooral creatieve foto’s maken? Dat kan! Geef je snel op voor een van onze intensieve en creatieve bruidsfotografie workshops!

Contact

#BeCreative boek over fotografie

Wil je nog meer uit je fotografie halen? En betere, professionelere en creatieve foto’s maken? Dat kan! Met één van onze workshops of mentoring! We leren je alles wat je moet weten om een creatieve en succesvolle fotograaf te worden! Je beelden worden creatiever, de composities worden dynamischer, je gaat je onderscheiden met je beelden en toch blijf je binnen je eigen stijl! Maak andere foto’s dan de rest en zet die enorme stap in je ontwikkeling!

Bruidsfotografie workshop lijn

Je mooiste en nog creatievere bruidsfoto ga je nog maken!!

Je bent zo goed als je laatste foto en je wilt nog meer uit je bruidsfotografie halen! We leren je alles wat je moet weten om een creatieve en succesvolle fotograaf te kunnen worden, Wij delen graag onze kennis en inspiratie en tillen je naar een hoger niveau!