Zoek
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”12959″]

Workshop Bruidsfotografie

Dé workshop voor de startende bruidsfotograaf

Cursus Bruidsfotografie

Afgelopen zondag hebben we weer een cursus bruidsfotografie bij Digidiaal gegeven. Het weer was fantastisch zodat we het praktijkgedeelte van deze mooie workshop speciaal voor bruidsfotografen in zonnetje hebben gedaan. We hebben de trouwreportage gemaakt in het mooie centrum van Deventer waar we een super enthousiaste groep fotografen de fijne kneepjes van het mooie vak bruidsfotografie hebben bijgeleerd.

Heerlijk toch! Werken met het beschikbare zonlicht en aan het einde van de dag zijn we nog even naar de Bergkerk geweest om de cursisten met flitstechnieken creatieve bruidsfoto’s te leren maken.

Cursus Bruidsfotografie Deventer

Ook een workshop bruidsfotografie volgen?

De workshop trouwfotografie, voor wie? Je bent (amateur) fotograaf en wilt kennis maken met bruidsfotografie of je bent gevraagd om binnenkort een bruiloft te fotograferen? In deze eendaagse workshop nemen we je mee in deze uitdagende specialisatie, gaan we praktisch aan het werk en leer je speciale technieken van de bruidsfotografie.

Contact

Workshop Trouwfotografie

Workshop voor bruidsfotografen | Claudia & Tim

Opdracht: Workshop bruidsfotografie

Fotolocatie: Deventer

Bruidsfotografie training

Workshops bruidsfotografie en flitstechnieken

Je bent zo goed als je laatste foto. Wil je nog meer uit je bruidsfotografie halen? We leren je alles wat je moet weten om een creatieve en succesvolle bruidsfotograaf te kunnen worden, Wij delen graag onze kennis en inspiratie en tillen je naar een hoger niveau!