Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Winnaar Bruidsfoto Award


Precies 8 jaar geleden fotografeerde we onze eerst bruiloft; De bruiloft van Rob en Renske. Het was een trouwdag die we nooit meer vergeten, zo mooi, zo intens en drie dagen spierpijn 😉 Bruidsfotografie was een droom en op die dag kwam die droom uit en wat zijn we ongelofelijk blij en trots wat we met ons hele team de afgelopen 8 jaar allemaal hebben bereikt. We zijn met de Master Awards 2016/2017 geëindigd in de Top 5 Benelux en met de WPS Excellence Awards zijn we vorige maand geëindigd in de Top 20 Wereldwijd 2016/2017. Echter ontbrak er nog een hele mooie Award en dat was de Bruidsfoto Award maar ons motto is:

” Go forward and never lose sight of your dreams… “

Vandaag was de feestelijke uitreiking van de de Bruidsfoto Awards in het mooie Muntgebouw in Utrecht en als genomineerde bruidsfotograaf waren we hiervoor uitgenodigd. De vakjury koos uit bijna 2.000 inzendingen 80 foto’s en 5 films. In de 8 fotocategorieën waren telkens 10 foto’s genomineerd. Trouwdag in Beeld was genomineerd in de categorieën: Ceremonie en Bruidskinderen. De Bruidsfoto & Film Award is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze Awards in het vakgebied bruidsfotografie.

22-05-2017 precies 8 jaar later kwam onze droom uit en wonnen we als enige van alle genomineerden niet één maar twee Bruidsfoto Awards! Echt zo super tof, we zijn nu nog steeds aan het nagenieten en dat zal nog wel wat dagen zo blijven…

We hebben een Bruidsfoto Award gewonnen in de categorie: ceremonie (Vakprijs) maar ook een Bruidsfoto Award in de categorie: bruidskinderen (Publieksprijs) wat blijkbaar ook redelijk uniek is om zowel de vakprijs als de publieksprijs te winnen. Winnaar Bruidsfoto Award echt zo ongelofelijk tof, een droom die uitkomt!

We zijn dan ook zo super blij met onze bruidsparen die ons helemaal vrij laten op hun bruiloft zodat wij ongedwongen en creatief die mooie en kostbare momenten kunnen vangen want dat is wat wij zijn: echte momenten vangers en voor ons is niet alleen die klik van de camera belangrijk maar ook de klik met elkaar want dat is waar het voor ons om draait, genieten van elkaar, genieten van de liefde en alle mooie momenten. Wij doen er bijna alles voor om dat perfecte huwelijksplaatje voor onze bruidsparen te maken, van in de sloot liggen tot plat op het asfalt 😉

Wauw!!! Gewoon twee Bruidsfoto Awards, wie had dat durven te dromen? Hard werken wordt beloond!

” We are not the best, but we’re trying our best 😉 “

Winnaar Bruidsfoto Award
.

Bruidsfoto Award

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruidsfoto Award Fotograaf bruiloft

Winnaar Bruidsfoto Award
.
Winnaar Bruidsfoto Award
.

Nieuws | Trouwdag in Beeld winnaar Bruidsfoto Award!

Onderwerp: Winnaar Bruidsfoto Award

Winnaar Bruidsfoto Award

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!