Beste bruidsfotografen wereldwijd

Super gaaf nieuws! Vandaag heeft de internationale bruidsfotografen organisatie WPS de Top 20 beste bruidsfotografen wereldwijd bekendgemaakt van 2016/2017 en wij staan op de 17e plek wereldwijd, hoe gaaf is dat! De WPS Excellence Award is niet zomaar een award want onze foto’s zijn gekozen door een internationale vakjury die bestaat uit de allerbeste bruidsfotografen ter wereld.

Niet één maar twee WPS Excellence bruidsfotografie awards hebben we in de laatste ronde gewonnen en daarmee komt ons totaal op 11 Awards. Ook deze ronde zat er weer een internationale vakjury met grote namen uit de bruidsfotografie: Andreas Pollok, Peter Farrell, Samo Rovan en Paul Rogers. Eerder hebben we met de andere boomfoto en de andere After Wedding watersplashfoto ook al een Master Award gewonnen. Wat een geweldig dat we nu juist met deze twee andere trouwfoto’s ook een internationale bruidsfoto award binnenslepen 🙂

Wat een heerlijk gevoel is dit om het trouwseizoen 2017 wat inmiddels is al aardig op dreef is in te gaan. Dit geeft ons een enorme boost en veel inspiratie ons voor de weg die we zijn ingeslagen met onze ongedwongen, vernieuwende en vooral dynamische bruidsfotografie wat wij super leuk vinden om te mogen doen!

Beste bruidsfotografen wereldwijd

Bruidsfoto Award

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruidsfoto Award Fotograaf bruiloft

Nieuws | Trouwdag in Beeld in de Top 20 beste bruidsfotografen wereldwijd!

Onderwerp: Bruidsfotografie Awards

Bruidsfotografie award Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!