Trouwdag in Beeld winnaar 4th Overall Master Award


Wiehoe!!! Niet één maar drie Master Awards heeft Arno in de laatste en 12e ronde van de Masters of Dutch Wedding Photography gewonnen en daarmee ben als nieuwkomer direct in de Overall Top 10 van de beste trouwfotografen van de Benelux binnen gekomen! Gisteren was het jaarlijkse Masters Event en prijsuitreiking van de 2016 Overall Master Awards met alle topfotografen uit Nederland en Belgie waar Susanne haar eerste Master Award heeft gewonnen. Geheel onverwachts werd Arno omgeroepen om het podium te betreden om de 4th Overall Master Award in ontvangt te mogen nemen. Wauw! Super gaaf en wie had dat kunnen bedenken nadat we iets meer dan twee jaar geleden hadden besloten om het roer volledig om te gooien.

Een trouwdag is niet alleen een dag vol liefde, maar ook een dag gevuld met emotie, warmte en bijzondere details. Details die je als bruidspaar, overweldigd door de dag zelf, misschien niet altijd direct opmerkt. En dat is waar wij in beeld komen! Bij elke bruiloft zetten wij steeds weer alles op alles om samen met onze kennis en ervaring de allermooiste trouwreportages te maken. Dat onze manier van fotograferen en onze stijl gewaardeerd wordt is echt geweldig en we zijn daar super trots op!

Trouwdag in Beeld winnaar 4th Overall Master Award

Bruidsfoto Award

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruidsfoto Award Fotograaf bruiloft

Trouwdag in Beeld winnaar 4th Overall Master Award
Trouwdag in Beeld winnaar 4th Overall Master Award

Nieuws | Arno – Trouwdag in Beeld winnaar 4th Overall Master Award!

Onderwerp: Bruidsfotografie Awards

Bruidsfotografie award Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!