Review / Ervaring // Trouwdag in Beeld:

Deel jouw ervaring!

Wat leuk dat je een review wilt schrijven! Door het achterlaten van een review over Trouwdag in beeld, help je andere bruidsparen bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we iedere kwartaal een leuke prijs onder alle reviewers 😉

 

Gemiddelde beoordeling:

Onze gemiddelde score is 9.9 / 5 sterren. Wij hechten heel veel waarde aan de klik met onze bruidsparen zodat ze zich op hun gemak voelen en intens kunnen genieten van hun mooiste dag. Bruidsparen ervaren ons als gezellig, vakkundig, creatief en scherp op de mooiste momenten. 

Reviews Facebook:

Chantal Duisters - van Kemenade
Chantal Duisters - van Kemenade
2019-06-10T09:16:58+0000
In een woord: fantastisch! De preview hebben wij onder het genot van een wijntje bekeken en je wordt voor even weer mee terug genomen naar je trouwdag! Een mooie foto maken is leuk, maar emotie op beeld vastleggen is een stukje kunst en dat is precies wat Arno en zijn collega voor elkaar weten te krijgen. Wij kunnen niet wachten tot het album klaar is!lees meer
Marielle De Ridder - van de Braak
Marielle De Ridder - van de Braak
2018-11-01T10:46:12+0000
17 augustus was onze grote dag. Arno en Mark hebben deze dag fantastisch weten vast te leggen. Het fijne aan twee fotografen is dat ze elk speciaal moment vanuit verschillende hoeken kunnen vastleggen. Zo heb je altijd een goede foto. Het is een gezellig, grappig en professioneel duo om mee te shooten en tijdens de plechtigheid heb je niet eens door dat ze er zijn 😉 Het trouwalbum is echt heel mooi geworden. Creatief, spontaan, emotioneel en vooral prachtige foto's. Arno de Bruijn en Mark bedankt!lees meer
Richard Wijnands
Richard Wijnands
2018-10-29T17:44:07+0000
Gisteren een supergave workshop gevolgd bij Arno de Bruijn. Een hele leerzame dag een workshop waarin ik nieuwe inzichten heb gekregen en nieuwe ideeën heb op gedaan. Heerlijk om te luisteren naar Arno echt iemand met passie voor zijn vak en echt trots op hetgeen hij bereikt heeft! Mooi om te zien dat je met weinig middelen een super foto kan maken. De foto vanuit t café is echt top. N Sh.t locatie heel erg rommelig en dan zo'n plaat maken. Echt top! En ja ik ga echt wat met jouw ondernemersadviezen doen! Ik kan iedereen met OCF ervaring aanbevelen om deze workshop te volgen. Be Creative XL it is! Arno bedankt voor de gezellige en leerzame dag! N klein minpuntje volgende keer toch liever in Ibiza of Curaçao. Het was gisterenavond toch n partijtje koud zeg!!! hahaha... Succes verder en ik zal zeker nog eens een workshop komen volgen. Groet, Richardlees meer
Nicole Ermen
Nicole Ermen
2018-09-06T16:00:47+0000
Gisteren de privé cursus Be Creative XL gevolgd bij Arno. Ik vind de reportageflitser altijd maar een 'eng' ding en hoewel ik er wel mee werkte liet ik hem liever in mijn tas. Arno heeft me laten inzien dat het niet zo'n eng ding hoeft te zijn. Veel tips en tricks kwamen voorbij in de workshop waar ik zeker zelf mee aan de slag zal gaan. Naast het flitsen heeft hij me ook geïnspireerd op ondernemend vlak. Zijn visie op ondernemen en het geloven in jezelf als fotograaf motiveren mij om zelf er weer volop tegenaan te gaan. Arno bedankt voor de inspirerende en gezellige dag! Nicole (en Rik)lees meer
Alva Velázquez - Bruidsfotograaf
Alva Velázquez - Bruidsfotograaf
2018-04-09T06:40:26+0000
Gisteren heb ik de Be Creative XL workshop gevolgd. Eentje waarover ik twijfelde om te volgen omdat ik al het een ander beheerste op het gebied van OCF. De workshop heeft mij gelukkig toch heel veel nieuwe inzichten en inspiratie gegeven. Niet alleen door de inhoud, maar ook door de rustige en heldere uitleg van Arno. Hij nam de ruim tijd om vragen te beantwoorden en hield geen 'geheimen' voor zichzelf. Ik denk de workshop het beste is voor fotografen met minstens 1 jaar flitservaring zodat je goed kunt volgen wat er gezegd wordt. Arno is een buitengewoon creatieve kerel die het zichtbaar leuk vindt om je als cursist verder te helpen. Een voor mij een geslaagde workshop dus!lees meer
Anita Besselsen Mastenbroek
Anita Besselsen Mastenbroek
2018-02-21T12:03:11+0000
Afgelopen zondag 18 februari heb ik de #BeCreative XL workshop gevolgd bij Arno. Of ik ervaring heb met flitsers? Nee totaal niet ik heb zelfs een beetje een hekel aan ze � Ik keek erg uit naar de workshop, maar vond het ook wel een beetje spannend. Maar wat was het leerzaam en ook nog eens heel gezellig. Arno verteld met veel passie over zijn manier van fotograferen / flitsen. Ik heb enorm veel geleerd en heb nu zelfs zin om mijn flitser op de camera te zetten en er mee aan de slag te gaan. Dit had ik van te voren niet gedacht. Deze workshop is een echte aanrader.”lees meer
Patricia Bollen
Patricia Bollen
2018-02-21T01:39:11+0000
Supergave workshop over alle ins and outs van creatief (flits)licht. Was al erg blij met de mogelijkheden van Magmod maar liep ook nog tegen onmogelijkheden aan. Arno neemt de tijd en inspireert en geeft antwoord op alle vragen. Heerlijk lange dag�. Van 9.30 tot 23.30! Dagje workshop, half 2 pas mn bed in, maar wel met een vol hoofd�� Thanks! Op naar Texellees meer
Linde van Asperen
Linde van Asperen
2018-02-20T17:27:58+0000
18 februari heb ik de workshop becreativeXL gevolgd bij Arno. Eerst theorie en later op dag konden we alles in de praktijk oefenen. Tussendoor een lunch en ‘s avonds gezellig met de hele groep uiteten! Super geregeld allemaal. Ik heb ontzettend veel geleerd, en nu maar oefenen. Ik raad iedereen aan die “flitsangst” heeft of meer wil leren over creatief flitsen om deze workshop te gaan volgen. Arno nogmaals bedankt!lees meer
Rob Weijers
Rob Weijers
2018-02-19T18:20:23+0000
Op zondag 18 feb voor de 2e keer een workshop gevolgd bij Arno. Deze keer de #BecreativeXL. En XL was het.. Compleet met fijne, creatieve “ kadootjes” en het boek van Arno zelf. Heb je deze al in het bezit, krijg je een mooi ander item. Arno geeft al zijn geheimen prijs in deze zeer inspirerende dag. Geen vraag te gek, geen antwoord incompleet. Er is genoeg ruimte voor discussie, ook op andere gebieden binnen het vakgebied die los staan van flitsen. De groep is niet te groot en voelt elkaar prima aan. De locaties zijn super, zeker om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Dus.. Wil je het flitsen 2.0 onder de knie krijgen, durf je nu nog niet te flitsen of ben je gewoon opzoek naar verdieping in het vakgebied? Dan ben je bij Arno aan het juiste adres. Daarnaast is Arno natuurlijk gewoon een toffe peer die iedereen in zijn waarde laat. Dat moet je ook maar kunnen. Dus kortom; #becreative, #be@arno.lees meer
Monique Bonnema
Monique Bonnema
2018-02-19T14:34:45+0000
Gister de workshop BeCreativeXL gevolgd bij Arno de Bruijn. Op een toffe locatie eerst de theorie doorgenomen, waarbij je aan de hand van duidelijke voorbeelden precies uitgelegd krijgt hoe je je licht moet opstellen om bepaalde foto's te kunnen maken. Geen geheimen! Op iedere vraag krijg je een duidelijk en eerlijk antwoord. De theorie hebben we daarna meteen toegepast in de praktijk, waardoor het geleerde beter blijft hangen! Tijdens een goed diner met een gezellige groep fotografen nog allerlei informatie uit kunnen wisselen met elkaar! Zo fijn! Want als fotograaf werk je toch altijd maar alleen. Na het diner zijn we na een feestlocatie gegaan om daar nog meer in de praktijk te oefenen met allerlei gadgets & tips. Arno bedankt voor al het geleerde en de gezelligheid (en de leuke foto's 😉 )! Groetjes Moniquelees meer
Nicole Coolen
Nicole Coolen
2018-02-19T11:32:50+0000
Gisteren de workshop BeCreativeXL gevolgd bij Arno de Bruijn. Wat een leerzame en vooral super inspirerende dag was het! Arno legt alles duidelijk en vooral col passie voor zijn vak uit en geeft je een compleet kijkje in zijn "keuken"! Bovendien was het een goed verzorgde dag, met heerlijk eten en een gezellige groep fotografen. Mijn hoofd zit helemaal vol met ideeën nu en ik kan niet wachten om het in de praktijk te gaan oefenen! @Arno de Bruijn, nogmaals super bedankt!lees meer
Astrid Veenhuis-Evers
Astrid Veenhuis-Evers
2018-01-27T15:07:08+0000
De Workshop #BeCreativeXL gevolgd bij Arno de Bruijn. Wat was deze dag Geweldig, Leerzaam met een leuke groep fotograven! We hebben in de ochtend theorie gehad, s'middags lunch en meteen de theorie in praktijk kunnen brengen. Heerlijk gegeten en hierna gaan oefenen met flitsers en feestverlichting. Bedankt Arno voor de duidelijkheid om met flitsers te werken!!lees meer
Maarten van Zutphen
Maarten van Zutphen
2017-11-21T21:16:59+0000
Arno en Susanne: twee fijne topfotografen! Beschikken over de gave onze trouwdag, de omstandigheden en onze gasten prima aan te voelen. Vertalen ieder trouwmoment naar topfoto’s waar we keer op keer van zullen blijven genieten, als blijvende herinnering aan een topdag! Neem het hele pakket voor de hele dag: je krijgt er geen spijt van. Arno en Susanne: bedankt! Viv en Maartenlees meer
Gonnie Van Venrooij Helfrich
Gonnie Van Venrooij Helfrich
2017-09-19T05:47:16+0000
Joyce Kivits
Joyce Kivits
2017-08-29T19:23:30+0000
Jenny Hermans
Jenny Hermans
2017-06-14T18:50:04+0000
Marieke Amelink
Marieke Amelink
2017-03-28T11:56:03+0000
Afgelopen week een workshop creatief flitsen gevolgd bij Arno, wat een ontzettende aanrader! Arno: je bent een topper! En nogmaals gefeliciteerd met je 4e plaats bij de Masters. �lees meer
Barry Staes
Barry Staes
2017-03-25T08:41:26+0000
Michael Basten
Michael Basten
2017-03-09T14:15:49+0000
Gisteren tijdens de #BeCreative workshop bij Arno heel veel geleerd er is een wereld voor me open gegaan. Heel veel info gekregen hoe ik mijn flitsers met magmods nog beter kan inzetten tijdens een bruiloft en portretsessie. Ik gebruikte mijn magmods al tijdens bruiloften en portret reportages maar dat er zoveel mogelijk was...wat een toffe ervaring, dank je wel Arno see you in oktober #Ibizalees meer
Marloes van Gastel
Marloes van Gastel
2017-03-06T11:46:36+0000
Super mooie foto's gemaakt door professionele en erg aardige meedenkende fotografen!
Erwin Beckers
Erwin Beckers
2017-02-28T20:44:04+0000
Afgelopen week heb ik de BeCreative workshop bij Arno gedaan en het was top ! Ik heb het gevoel nu mijn flitsers helemaal onder controle te hebben , en dat het niet meer af en toe een lucky shot is. Arno legt alles super duidelijk uit, gaat in op alle vragen en houdt niks achter. Verder een prachtig boek meegekregen als naslag werk. Zeker een aanrader voor elke fotograaf die creatieve flits foto's wilt maken. Arno.. super bedankt !!!lees meer
Marieke Lodder
Marieke Lodder
2017-02-25T20:29:07+0000
Tijdens de groepsworkshop #Becreative bij Arno veel nieuwe informatie gekregen hoe ik mijn flitsers nog beter kan inzetten tijdens een bruiloft. Hoe je van een simpele foto ineens een WAUW factor maakt door creatief gebruik te maken van je flitsers & MAGMOD. Ook blij met het bijbehorende boek, handig om mee te oefenen! 😉 Arno, bedankt! Je bent een topper!lees meer
Mariska Honing
Mariska Honing
2017-01-27T15:45:45+0000
Arno is echt een topper! Een jaar lang mag ik leerling zijn bij jou en dat gaat mij vast en zeker naar een hoger niveau brengen. Je maakt prachtige beelden en bent ook nog eens een lief persoon! Ik heb mega zin in 2017!lees meer
Bart Verkuijlen
Bart Verkuijlen
2017-01-27T10:08:00+0000
Gister de BeExclusive workshop gevolgd bij Arno. Wat een inspiratie volle, leerzame en gezellige dag was het. Arno deelt zijn kennis vol met passie en plezier. Nu alles even een plaatsje geven en oefenen. Arno, dank je wel !!!lees meer
Rianne Hogewoning
Rianne Hogewoning
2017-01-18T19:33:20+0000
Een jaar lang gecoacht worden door één van de beste bruidsfotografen die Nederland heeft, is voor mij waanzinnig! En dan blijkt ie ook nog eens een erg leuk mens te zijn in omgang. Dat beloofd wat voor de rest van het jaar. ��lees meer
Marijke De Wit-de Weerd
Marijke De Wit-de Weerd
2016-12-24T19:36:03+0000
Jorik Algra
Jorik Algra
2016-12-20T10:27:24+0000
Vorige week een Be-Exclusive workshop gevolgd.. wat een aanrader! Arno is echt heerlijk eerlijk en oprecht zodat je flink kan groeien. Ik ben nu nog bezig met het verwerken van de tips en tricks die ik die dag mee kreeg. wat een info! Arno Thanks!!lees meer
Sander Van Mierlo
Sander Van Mierlo
2016-12-14T10:40:53+0000
Onlangs een te gekke workshop flits techniek gevolgd bij Arno! Als flits maniak wilde ik nog meer halen uit mijn flitsers en vooral op het gebied van creativiteit. En WOW! Dat is gelukt! Arno heeft mij zoveel toffe tips en tricks laten zien waar ik meteen mee aan de slag kon! Het was een complete dag inclusief heerlijke lunch en diner (jaja diner)! We hebben enorm veel kunnen sparren en hieruit zijn echt zoveel toffe ideeën gekomen! Super blij dat ik deze workshop heb gevolgd en kan het iedereen echt aanraden! Thanks Arno!lees meer
Bruno Brown Accardi
Bruno Brown Accardi
2016-12-04T19:01:40+0000
Gewoon...perfetto 🙂 De love shoot was al leuk en de bruiloft was geweldig: super mooi foto's, altijd apart, waarin je alle emoties van zo een bijzondere dag ziet en voelt! Leuke en gezellige mensen om mee te "werken" en top kwaliteit van een album! Waar vind je een fotograaf die naar Italië komt en zo'n mooie foto's maakt?!lees meer
Mieke Accardi
Mieke Accardi
2016-12-04T18:53:58+0000
In 1 woord GEWELDIG!!! 😀 😀 Eerst de loveshoot in Strijp-S, was super leuk om te doen! En een leuke kennismakings shoot!! Deze foto's zijn echt super mooi geworden! Toen onze trouwdag! Wauw elk moment is zooooo goed gefotografeerd!! Van de ceremonie tot het feest!! Alle emoties (een lach en een traan) zijn zo goed terug te zien op de foto's! Echt een herbeleving van onze trouwdag met het zien van deze foto's ! Het album heeft Arno ook echt zo mooi gemaakt! Wij bladeren er het liefst nog elke dag in door! 🙂 Daarna als kers op de taart samen naar Italië voor een fotoshoot!! WAUW WAUW WAUW!! onze foto's zijn het mooist van iedereen!! 😀 Wij zijn Arno en ook Emma heeeeeeel dankbaar voor deze geweldige reportage!!lees meer
Erika Dechamps
Erika Dechamps
2016-09-21T11:40:05+0000
Wat een fijne mensen en wat een fantastisch resultaat. Een absolute aanrader voor als je iets geweldigs wilt.
Sunseeree Risher
Sunseeree Risher
2016-09-19T17:28:27+0000
Na een te gekke en originele Love shoot met ons gezin, kregen we ook nog eens prachtige foto's van onze trouwdag die van onschatbare waarde zijn. Unieke foto's met een lach, een traan, humor en echtheid. Het team is fijn om mee te werken en mijn complimenten voor de service en professionaliteit. Een aanrader voor jouw toekomstige droombruiloft! 😀 Bedankt allemaal !lees meer
Rob van der Velden
Rob van der Velden
2016-09-16T11:47:24+0000
Kelly Kamps-Rosijn
Kelly Kamps-Rosijn
2016-07-11T06:04:04+0000
Antonissen MJ
Antonissen MJ
2016-07-02T20:52:14+0000
Na een gezellige middag in de Mierlose bossen kregen we ook nog eens prachtige en originele foto's. Net even anders, zeker geen 13 in een dozijnlees meer
Hilde Matthijssen - Knoops
Hilde Matthijssen - Knoops
2016-06-28T18:54:08+0000
Wat een fijne en spontane fotografen! We voelden ons al snel op ons gemak. De foto's zijn prachtig geworden! Lekker creatief 🙂 we zijn benieuwd naar de rest van de foto's.lees meer
Arno de Bruijn
Arno de Bruijn
2016-02-20T19:07:46+0000
Lindsay Van Den Broek-Van De Sande
Lindsay Van Den Broek-Van De Sande
2015-08-28T06:10:19+0000
Op een spontane manier hebben jullie onze mooie trouwdag vast weten te leggen. Wat hebben we een mooie dag gehad vol met humor en een traan. Alle bijzondere momenten hebben jullie vast weten te leggen met als resultaat prachtige foto's! Niets is te gek...alles voor mooie foto's. Jullie creativiteit en gevoel voor humor geven de foto's net dat beetje extra waar wij naar opzoek waren. Nogmaals super bedankt voor het resultaat!lees meer
Kim Schraauwen
Kim Schraauwen
2015-08-10T20:57:47+0000
Gezellige sfeer, goede en mooie foto's! Gewoon top! Echt een aanrader om hun te benaderen voor een mooie terugblik op één van de mooiste momenten in je leven!lees meer
Mariska Wagenaars-de Nijs
Mariska Wagenaars-de Nijs
2015-08-10T08:06:24+0000
Prachtige foto's en een ontspannen sfeer. Geen handje hier, voetje daar en kijk eens in de camera cultuur, maar gewoon jezelf kunnen zijn! Foto's zijn van erg goede kwaliteit en je krijgt ze allemaal op dvd zodat je ze zelf bij kunt bestellen. Fotoboek was prachtig samengesteld. Een echte aanrader!!lees meer
Wienet Oosterwaal-Laros
Wienet Oosterwaal-Laros
2015-04-05T11:09:37+0000
Als u voor een schitterende en aparte foto,s wilt op u bruiloft, ga da naar Trouwdag in Beeld. Professioneel,vriendelijk en een prachtige kwaliteit en werken met de allerlaatste nieuwste apparatuur.lees meer
Bram Van Kol
Bram Van Kol
2015-02-14T22:59:38+0000
Proffesioneel, ongedwongen en inventief. Wij hebben meerdere shoots gehad en naar volle tevredenheid!
Gerard Zeldenrust
Gerard Zeldenrust
2015-02-08T10:37:49+0000
Top dag was het en foto's zijn de punten op de i bedankt trouwdag in beeld
Sander Kivits
Sander Kivits
2015-02-03T08:43:25+0000
Wij hebben echt een geweldige trouwdag gehad mede dankzij trouwdaginbeeld! Van 's morgenvroeg tot in de laatste uurtjes is alles vast gelegd. Geweldig om dit dan weer terug te zien in het fotoboek en de videoclip. Ook hebben we een fijne voorbereiding gehad voor onze trouwdag. Alles verliep tot in de puntjes! Complimenten voor jullie TOP team!lees meer
Marleen Van Kol-van Schaijk
Marleen Van Kol-van Schaijk
2015-01-30T18:26:27+0000
Geweldig team, diverse shoots gehad, altijd gezellig, gemoedelijke maar zeer professionele sfeer!
Bianca Groen Bolderdijk
Bianca Groen Bolderdijk
2015-01-30T18:25:30+0000
Echt fantastische foto's en een bruidsclip!!! Prachtig in beeld gebracht.... Kan jullie iedereen aanraden!!!
Hedwig de Roeck-Kraus
Hedwig de Roeck-Kraus
2015-01-23T12:33:16+0000
Dankzij Arno en Susanne een prachtige blijvende herinnering aan onze mooiste dag! (Bruids)Fotografie kan je absoluut overlaten aan dit professionele, enthousiaste en creatieve koppel!lees meer
Volgende beoordelingen

Reviews Google:

Review en ervaringen Trouwdag in Beeld // Een geweldig en perfect duo zijn jullie

Humor, passie, professioneel, ambitieus, creatief, origineel, gefocusd!! Dit zijn woorden die Arno op het lijf zijn geschreven… Arno is op het juiste moment op de juiste plaats en geeft precies op het goede moment een klik op de knop!!! Wat denk ik met een hart vol liefde en een blije lach op mijn gezicht terug aan onze trouwdag. De hele shoot heb ik gelachen van plezier al had ik het ijskoud. Er was een klik en dat is te zien op elke foto!! Alleen maar ontspannen en blije gezichten met een hart vol liefde!! Dus…. Trouwdag in Beeld, geen twijfel mogelijk!!!

5/5

Ilze & Gijs

IEDERE BRUILOFT IS UNIEK! DE ECHTE WAARDE VAN BRUIDSFOTOGRAFIE KOMT PAS ACHTERAF, WANT HOE GAAF IS HET OM NA JAREN NOG TE KUNNEN GENIETEN VAN DE TROUWFOTO'S. LEES HIER DE REVIEWS VAN ONZE BRUIDSPAREN

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?

1
Hoi,

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je snel iets weten of heb je een vraag? Stel hem hier via onze WhatsApp,

Groetjes,
Arno en Susanne

Trouwdag in Beeld
"Make Memories Together"
Powered by