Zoek
Sluit dit zoekvak.
Foto op Aluminium

Als professioneel trouwfotograaf worden wij vaak gevraagd om een nieuwe equipment te testen of te reviewen. Ook met fotoafdrukken, foto’s op canvas en in dit geval een mooie foto op aluminium. Ook in onze #BeCreative workshops worden nieuwe en innovatieve producten getoond en besproken.

Deze keer zijn we gevraagd om een door ons gekozen foto op Aluminium van de CanvasCompany te laten afdrukken en te beoordelen. Dat hebben we onlangs gedaan en we hebben een mooie silhouet foto die we gemaakt hebben in Zuid Afrika hier voor gekozen. Bestellen ging eenvoudig en een paar dagen later werd de foto op alumimium keurig verpakt bij onze fotostudio in Helmond afgeleverd. De kwaliteit is erg mooi en de foto is scherp afgedrukt en de foto hangt inmiddels al op een mooi plekje in onze woonkamer. De prijs kwaliteit verhouding is zeer gunstig maar we hebben wel nog een verbeterpuntje; het zou mooi zijn als je in het bestelproces ook een gelakte highgloss foto op aluminium zou kunnen bestellen, dat zou helemaal top zijn!

Foto op Aluminium

Review | Trouwdag in Beeld

Meer info: FotoOpAluminium.nl

Nieuws Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!