Eindelijk was het zover en na 12,5 jaar samen gingen we dan eindelijk trouwen. We wilden alles op onze manier, van de zelfgemaakte trouwkaarten tot de prachtige koets en de bijzondere ceremonie aan het water.

Arno en zijn team hebben ons geholpen de trouwkaarten te maken die we zo graag wilden; pop up trouwkaarten waarbij wij als paar naar voren kwamen als je de kaart open deed. De reacties die we kregen waren geweldig, ‘wat een gaaf kaartje, zo origineel!’

Op de trouwdag zelf was het natuurlijk even wennen aan de camera, maar Arno en Susanne zorgden dat we ons op ons gemak voelden en het werd steeds gemakkelijker als we ergens gingen poseren. Buiten de fotoshoot om ging het duo perfect in de omgeving op en hadden we nauwelijks in de gaten dat we op beeld vastgelegd werden. Dit zorgde ervoor dat we ontspannen konden genieten van onze geweldig mooie dag.

Pop up trouwkaarten
Trouwreportage Strijp-S
Trouwreportage Strijp-S
Trouwreportage Strijp-S
Trouwreportage Strijp-S

Arno en Susanne, we willen jullie nogmaals bedanken voor alles wat jullie voor onze trouwdag hebben gedaan! De samenwerking was erg fijn en het eindresultaat is super. De trouwkaarten waren erg mooi en pasten echt bij ons. We kijken ook regelmatig naar de mooie foto’s en genieten dan weer volop van de herinneringen aan onze bijzondere dag. En iedere keer krijgen we leuke reacties over de prachtige foto’s en de goede fotografen!

Super bedankt voor jullie bijdrage aan onze bijzondere dag!

Leo & Stefanie Gabato

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!