Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nog eventjes en dan is het zover en gaan Leo en Stefanie trouwen en hebben wij de eer om deze dag in beeld te brengen. Omdat wij ook veel trouwkaarten maken kwamen Leo en Stefanie met de vraag of we ook een popup trouwkaart op maat konden maken, natuurlijk kunnen wij dat! 🙂 Samen zijn we gezellig in onze studio rond de tafel gaan zitten en hebben we onder het genot van een kopje koffie allerlei ideeën uitgewisseld en de eerste vormen van deze unieke trouwkaart in schets gezet.

Bij popup trouwkaarten gaat het niet alleen om het design maar ook om de techniek zodat de trouwkaart makkelijk vouwt en Leo en Stefanie er uit klappen als de kaart wordt opengeklapt. Natuurlijk hebben we ook een leuke loveshoot gedaan en die verwerkt in een super mooie en originele popup trouwkaart.

Popup trouwkaart
Popup trouwkaart en loveshoot
Popup trouwkaart
Popup trouwkaart en loveshoot

Popup trouwkaarten en loveshoot – Leo & Stefanie

Opdracht: LoveshootTrouwkaarten
Fotolocatie: Natuurgebied Helmond

Bruidsfotografie lijn

Super mooie trouwkaarten van stijlvol naar trendy!

Op zoek naar mooie en originele trouwkaarten voor jullie mooiste dag? Wij hebben super mooie trouwkaarten van trendy tot klassiek en iedere trouwkaart is ook nog helemaal naar eigen wens aan te passen! Ook een mooie stijlvolle en unieke trouwkaart? Neem dan contact met ons op!