Gratis loveshoot

Gaan jullie in 2016 of 2017 trouwen? Dan is een bezoekje aan de Love & Marriage Beurs zeker de moeite waard want wij hebben een super leuke beursaanbieding: Boeken jullie een trouwreportage tijdens onze Love & Marriage actieperiode dan krijgen jullie van ons een loveshoot ter waarde van Euro 295,- helemaal gratis!

De Love & Marriage Beurs in Eindhoven is dé grootste trouwbeurs van het Zuiden. Je vind er alles voor je bruiloft én de laatste catwalk trends voor trouwjurken en trouwkostuums. Wij zijn te vinden op stand A04 dat is bij de ingang rechtsaf en dan een heel klein stukje verder aan de rechterkant.

Ook super leuk om te melden is dat wij een nieuwe en zeer unieke presentatie met een touchscreen op onze stand hebben waarmee jullie zelf door onze trouwreportages kunt scrollen en mooie trouwfoto’s kunt bewonderen. Ook hebben zijn wij winnaar van niet één maar twee Master Awards en die hebben we op een heel mooi plekje gehangen!

Graag tot zien in onze nieuwe stand!
Arno & Susanne

Openingstijden
zaterdag 16 januari 10.00 – 17.00
zondag 17 januari 10.00 – 17.00

Locatie: Beursgebouw Eindhoven

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!