Trouwdag in Beeld winnaar van twee Master awards

Niet één maar twee Dutch Master wedding photography awards hebben we gewonnen! Afgelopen week zat ik in Amerika en door het tijdsverschil kwam ik er natuurlijk wat later achter want toen ik op mijn telefoon keek stroomde de berichtjes en app’jes blijkbaar al geruime tijd binnen met felicitaties en toen bleek al snel dat ik een van de winnaars was van de Masters of Dutch Wedding Photography Awards!

Niet zomaar een award want onze foto’s zijn gekozen door een internationale vakjury die bestaat uit de allerbeste bruidsfotografen ter wereld. Hoe gaaf is het dan om deze belangrijke bruidsfotografie awards te winnen. Naast een stuk waardering geeft het winnen van deze awards ons ook een extra boost voor de weg die we zijn ingeslagen met onze ongedwongen, vernieuwende en dynamische bruidsfotografie wat wij super leuk vinden om te mogen doen!

Binnenkort publiceren we een blogje met het verhaal achter deze Award winnende trouwfoto’s.

Trouwdag in Beeld winnaar van twee Master awards

Bruidsfotografie awards | Trouwdag in Beeld winnaar van twee Master Awards!

Onderwerp: Bruidsfotografie

Nieuws Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!