Gaan jullie trouwen en en ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Aankomende weekend staan wij op de leukste en gezelligste trouwbeurs van Nederland: de Love & Marriage beurs in Eindhoven. Wat is er leuker dan je een hele dag onder te dompelen in de sfeer van jullie bruiloft, ideeën op te doen en de laatste trends te spotten. Echt alles onder 1 dak te vinden. Maar daar blijft het niet bij. Ervaar de Nationale WeddingShow, de grootste XXL catwalkshow gepresenteerd tegelijk met de Love & Marriage Beurs. Dit is echt de allerleukste dag uit voor je bruiloft en wij staan er natuurlijk ook 🙂

Gratis entree kaarten Love & Marriage beurs

Bezoek onze stand en maak kennis met Trouwdag in Beeld de specialist in in ongedwongen en romantische bruidsfotografie en bruidsvideoclips. In onze nieuwe stand kunnen jullie onze nieuwe collectie luxe trouwalbums bekijken en staat ons gezellige team klaar om jullie alles te vertellen over onze unieke ongedwongen werkwijze en alles wat jullie willen weten!

Graag tot ziens op de Love & Marriage beurs in Eindhoven

Openingstijden:
zaterdag en zondag
10.00 – 17.00 uur

Waar:
Beursgebouw Eindhoven

Gratis entree kaarten Love & Marriage beurs

Gratis kaarten voor de Love & Marriage beurs!

Wil je gratis kaarten voor de Love & Marriage beurs van aankomend weekend en een gratis exemplaar van ons exclusieve Save the Date magazine ontvangen? Vul dan snel onderstaand formulier volledig in want we hebben nog een aantal vrijkaarten die we deze week gaan verloten.

De kaartjes zijn inmiddels al vergeven en onderweg naar de gelukkige winnaars!

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!