Vorig jaar bestond Trouwdag in Beeld 5 jaar en nu vandaag precies 250 bruiloften verder is het dan eindelijk zover en presenteren wij met trots ons eigen Save the Date Magazine! (even tussendoor voor de statistieken: dat zijn 250 trouwalbums, 250 bruiloften, 500 keer het Ja-woord en 250 slideshows en een ontelbaar aantal trouwfoto’s)

Al een tijdje hadden we het idee om een eigen Trouwdag in Beeld magazine uit te brengen want het is toch super leuk om allerlei informatie en inspiratie over trouwen samen met leuke lovenotes van onze bruidsparen te bundelen en verder aan te vullen met super mooie trouwfoto’s met als eindresultaat een mooi en exclusief magazine!

Save the Date magazine

Afgelopen half jaar hebben we er hier met z’n allen in het diepste geheim hard aan gewerkt en wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat we vanavond het eerste exemplaar van ons magazine mogen overhandigen aan ons 250-ste bruidspaar: Katie & Sebas inclusief een heerlijke fles bubbels samen met hun geweldig mooie trouwreportage.

Benieuwd naar deze trouwreportage? Bekijk hem hier: Trouwreportage Den Bosch | Katie & Sebas

Wij vinden bruidsfotografie en alles wat daarmee samen hangt fantastisch leuk en bijzonder mooi om te mogen doen en we kunnen eigenlijk van enthousiasme niet wachten tot we de 500-ste bruiloft mogen afleveren 🙂 Het Save the Date magazine is een mooie mijlpaal en wil je ook graag dit unieke magazine ontvangen aankomend weekend gaan we de rest van de eerste drukgang uitdelen op de Love & Marriage beurs in Eindhoven

Save the Date magazine
Save the Date magazine

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!