Zoeken
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”12568″]

Mariska & Mark

Loveshoot Ibiza

Loveshoot Ibiza

Mark en Mariska zijn getrouwd bij Cocody een paar jaar geleden en natuurlijk hebben wij die mooie bruiloft gefotografeerd, maar ze zijn ook helemaal fan van het mooie en paradijselijk Ibiza. Ibiza heeft alles: geweldige stranden, mooie uitzichtpunten, gezellige straatjes en heerlijk eten, maar is ook een loveshoot of bruiloft op Ibiza is geweldig om te mogen fotograferen.

Een loveshoot op Ibiza, super gaaf!

Met de eerste vlucht in de vroege ochtend vanaf Schiphol kwamen we aan op het mooie Ibiza voor een fantastische loveshoot tijdens zonsondergang. Laat er nu net die dag geen zonsondergang zijn, maar dat maakt ons eigenlijk niet uit want met onze #BeCreative toveren met licht technieken en een piepkleine zonsondergang hebben we er toch nog een super gave loveshoot op Ibiza van kunnen maken 🙂

Loveshoot op Ibiza

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn als bruidsfotograaf op jullie trouwdatum? Trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwen op Ibiza

Loveshoot Ibiza – Mariska & Mark

Opdracht: Loveshoot
Fotolocatie: Ibiza

Ibiza Wedding

Prachtige relaxte en romantische foto’s van jullie samen!

Een loveshoot is niet zomaar een fotoshoot maar veel meer, eentje die de liefde laat zien die jullie voor elkaar voelen. Loveshoots zijn super leuk om te doen maar ook om gewoon in te lijsten! Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!