Mariska & Jeroen

Bruidsfotograaf in Ibiza
Bruidsfotograaf in Ibiza

Bruidsfotograaf in Ibiza, wat wil je nog meer… Afgelopen zomer zijn Mariska en Jeroen getrouwd in een super mooie luxe Villa vlak bij Es Vedra in Ibiza.

We vertrokken vanaf Schiphol en nadat we de huurauto opgehaald hadden vertrokken we richting de westkust voor een mooie loveshoot in Ibiza van Mariska en Mark die ook dat weekend gepland stond. Na een fantastische loveshoot tijdens de zonsondergang gingen we door naar ons hotel om vervolgens de volgende ochtend te beginnen met de voorbereidingen van de bruiloft in Ibiza van Mariska en Jeroen.

Het was een bruiloft in Ibiza om nooit meer te vergeten en alles was tot in perfectie geregeld door Marion van Trouwen in Ibiza (Otherwize Weddings). Mariska en Jeroen zijn getrouwd op het landgoed van een luxe Villa vlakbij het mooie Es Vedra met het mooie uitzicht over de Mediterraanse zee waar we de volgende dag ook een super gave after weddingshoot hebben gemaakt. Ibiza is een Spaans eiland, behorend tot de Balearen. Het is een super mooi eiland wat ook bekendstaat door het nachtleven dat voortgekomen is uit de hippiecultuur en natuurlijk alle beroemde DJ’s die er komen draaien 🙂

Gaan jullie ook trouwen in Ibiza of ergens anders en wil je ook een fantastische trouwreportage? Dat kan, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij vliegen graag met jullie mee voor het maken van een super gave trouwreportage op jullie droombestemming.

Bruidsfotograaf Ibiza

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage Ibiza

Bruidsfotograaf in Ibiza | Mariska & Jeroen

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Sant Antoni de Portmany
Fotolocatie: View Point Es Vedra Ibiza
Feestlocatie: Privé Villa Sant Antoni Ibiza

Bruidsfotograaf

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!

1
Hoi,

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je snel iets weten of heb je een vraag? Stel hem hier via onze WhatsApp,

Groetjes,
Arno en Susanne

Trouwdag in Beeld
"Make Memories Together"
Powered by