Bruidsfotograaf in Ibiza

Mariska & Jeroen zijn getrouwd op Ibiza. Wauw, als bruidsfotograaf aan het werk in Ibiza, wat wil je nog meer...

Bruidsfotograaf in Ibiza, wat wil je nog meer… Afgelopen zomer zijn Mariska en Jeroen getrouwd in een super mooie luxe Villa vlak bij Es Vedra in Ibiza. We vertrokken vanaf Schiphol en nadat we de huurauto opgehaald hadden vertrokken we richting de westkust voor een mooie loveshoot in Ibiza van Mariska en Mark die ook dat weekend gepland stond. 

Na een fantastische loveshoot tijdens de zonsondergang gingen we door naar ons hotel om vervolgens de volgende ochtend te beginnen met de voorbereidingen van de bruiloft in Ibiza van Mariska en Jeroen.

Trouwen in Ibiza

Het was een bruiloft in Ibiza om nooit meer te vergeten en alles was tot in perfectie geregeld door Marion van Trouwen in Ibiza (Otherwize Weddings). Mariska en Jeroen zijn getrouwd op het landgoed van een luxe Villa vlakbij het mooie Es Vedra met het mooie uitzicht over de Mediterraanse zee waar we de volgende dag ook een super gave after weddingshoot hebben gemaakt. 

Ibiza is een Spaans eiland, behorend tot de Balearen. Het is een super mooi eiland wat ook bekendstaat door het nachtleven dat voortgekomen is uit de hippiecultuur en natuurlijk alle beroemde DJ’s die er komen draaien 🙂

Gaan jullie ook trouwen in Ibiza of ergens anders en wil je ook een fantastische trouwreportage? Dat kan, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij vliegen graag met jullie mee voor het maken van een super gave trouwreportage op jullie droombestemming.

Fotograaf Bruiloft // Bruidsfotograaf Ibiza

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Fusion Slideshow - Drone

Trouwlocatie: Sant Antoni de Portmany
Fotolocatie: View Point Es Vedra Ibiza
Feestlocatie: Privé Villa Sant Antoni Ibiza

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?