Zoek
Sluit dit zoekvak.
Fotograaf bruiloft

Met de winter in het vooruitzicht en de feestdagen op komst worden het aantal bruiloften weer wat minder en hebben we wat extra tijd om eens wat dieper in te duiken op diverse bruidsfotografie onderwerpen. Dit keer laten we wat verschillende mogelijkheden met betrekking tot trouwringen fotograferen zien. Als fotograaf op een bruiloft wordt je regelmatig gek aangekeken als je wat spulletjes en accessoires aan het zoeken bent op de locatie om de trouwringen te fotograferen 🙂

Hieronder hebben we een aantal verschillende foto’s van trouwringen neergezet waar we uiteenlopende voorwerpen hebben gebruikt om deze extra mooi uit te laten komen met vaak een bijzonder effect. Je kunt bijvoorbeeld de trouwringen op een kookplaat of een spiegel leggen voor een mooie reflectie maar je kunt ook met bestaand licht mooie lichtreflecties creëren met bijvoorbeeld een CD of een DVD of het licht gebruiken voor mooie schaduwen of bokeh effecten.

Fotograaf bruiloft
Trouwringen fotograferen
Trouwringen fotograferen
Trouwringen fotograferen trouwfotograaf
Trouwringen bruiloft trouwfotograaf
Trouwringen bruiloft trouwfotograaf
Trouwringen bruiloft bruidsfotograaf
Trouwringen bruiloft bruidsfotograaf
Fotograaf bruiloft
Fotograaf bruiloft Helmond
Fotograaf bruiloft
Fotograaf huwelijk
Fotograaf bruiloft

Fotograaf bruiloft | Backstage – Trouwringen fotograferen

Onderwerp: BruidsfotografieBackstage

fotograaf bruiloft lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!