Niet één maar twee bruidsfotografen op jullie mooiste dag!

Meervoudige focus op jullie bruiloft met veel meer unieke momenten!

Wij fotograferen bijna altijd met twee fotografen op jullie bruiloft, het bijzondere hiervan is dat wij vanuit twee oogpunten werken. Hierdoor ontstaat een unieke, dynamische ongedwongen trouwreportage en kunnen wij als bruidsfotograaf de focus op veel meer momenten van jullie trouwdag leggen. Boeken jullie meer dan 8 uur? Dan krijg je van ons de tweede trouwfotograaf er gratis bij! 

Jullie trouwdag in een creatieve journalistieke trouwfotografie stijl

Twee fotografen op jullie bruiloft heeft veel voordelen want tijdens de voorbereidingen in de ochtend kunnen we ook op twee verschillende locaties zijn en maken we niet alleen van de bruid geweldige beelden, maar ook van de bruidegom. Wij begrijpen hoe enorm belangrijk het vastleggen van mooie en unieke momenten op jullie trouwdag is. Niet voor niets zijn onze trouwfoto’s dan ook al meerdere keren bekroond met toonaangevende en internationale bruidsfoto awards.

Een compleet en uniek verhaal van jullie trouwdag

Wij zijn als bruidsfotografie team perfect op elkaar ingespeeld en samen leggen wij alle mooie details en momenten op een bijzondere wijze vast. Wij vinden het als bruidsfotograaf altijd bijzonder om getuige te mogen zijn van de liefde die mensen voor elkaar voelen. Een bruiloft draait niet alleen om de beeldvorming maar ook om jullie beleving, mooie momenten en emoties die we als leidraad nemen voor een mooie ongedwongen trouwreportage. 

Twee fotografen op een bruiloft zijn enorm waardevol!

Bekijk hieronder de verschillende momenten die we met twee fotografen tegelijkertijd kunnen vastleggen vanuit andere hoeken en waaruit ook blijkt hoe waardevol het is om niet met één, maar twee bruidsfotografen te fotograferen op een bruiloft!

Onzichtbaar als bruidsfotograaf op jullie mooiste dag

Wij zijn als bruidsfotograaf bijna onzichtbaar aanwezig op jullie bruiloft. Zonder dat wij een moment missen, mengen wij ons geruisloos tussen jullie bruiloft gasten. Hierdoor ontstaat een unieke en creatieve ongedwongen bruidsreportage met echte momenten! We vinden het belangrijk om jullie op je gemak te laten voelen. Dat zorgt ervoor dat jullie helemaal jezelf kunnen zijn wanneer jullie trouwen en ook in de aanloop daar naartoe zodat jullie niet geforceerd op de foto’s staan maar precies zoals jullie zijn!

Trouwfotografie is een vak apart!

Het voordeel van twee fotografen op een bruiloft zijn dus niet alleen meer trouwfoto’s maar ook een compleet en een mooie beeldverhaal vanuit meerdere standpunten. Wij doen bijna alles voor dat perfecte plaatje! Dat ene moment van voorpret met de mensen die het dichtst bij je staan, die kleine mooie details waar jullie zo zorgvuldig over nagedacht hebben, die blik die zo waardevol is en waar de liefde vanaf spat.

Trouwfotografie is ons werk én onze passie. Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk het vastleggen van jullie trouwdag is en zorgen voor een adembenemende trouwreportage waar jullie nog vele jaren van kunnen nagenieten; daar doen wij het voor!

Ja, WIJ WILLEN OOK EEN GAVE TROUWREPORTAGE!

Heb je een vraag of wil je weten of wij als trouwfotograaf beschikbaar zijn voor jullie bruiloft? Vul het contactformulier even in en dan kijken we snel of jullie trouwdatum nog vrij is!