De langste werkdag ooit en van regen naar zonneschijn in de ochtend begonnen in Breda en na het feest direct door naar Schiphol om het vliegtuig te pakken naar Ibiza 🙂 Nena en Iwan zijn getrouwd bij het mooie en gastvrije landgoed Wolfsaar in Breda. De trouwreportage hebben op het landgoed gemaakt en in een naastgelegen natuurgebied. De weergoden hadden we deze dag niet echt mee, maar dat maakte eigenlijk niet veel uit het was een fantastische trouwdag met een stralend bruidspaar 🙂

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Trouwreportage Landgoed Wolfslaar Breda | Nena & Iwan

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Landgoed Wolfslaar Breda
Fotolocatie: Landgoed Wolfslaar en natuurgebied Breda
Feestlocatie: Dennenlucht Breda

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!