Wauw! Wat was het gaaf! De after weddingshoot met Cynthia in Ibiza. We waren voor een super gave bruidsfotografie workshop in Ibiza en hoe tof is het dan om een watersplash after weddingshoot te kunnen fotograferen! Super tof! We zeggen vaak: you’ll have to get dirty for nice pictures, maar in dit geval moest ik ook gewoon het water in om met een speciale onderwater camera de shoot te doen 🙂 Het water was best koud, maar we hebben er een super gave onderwatershoot van gemaakt.

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

After weddingshoot Ibiza | Cynthia

Opdracht: After weddingshoot

Fotolocatie: Sant Antonio, Ibiza

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!