Gisteren hebben we de laatste bruiloft van dit jaar gefotografeerd en wat voor eentje! Franka en Pieter zijn getrouwd in het oude Raadhuis van Vught en de trouwreportage hebben we gemaakt in het pittoreske vestingstadje Heusden. Wat een super gave dag was het met op en top echte Brabantse gezelligheid.

Heusden is een mooie vestingstad tussen Waalwijk en Den Bosch, gelegen aan de Bergsche Maas. Het stadje is in zijn geheel bezienswaardig en historisch, de binnenstad is een beschermd stadsgezicht. Het stratenplan stamt nog uit de middeleeuwen: Een hoofdstraat en twee daaraan evenwijdig lopende straten. Deze worden verbonden door een aantal dwarsstraten en de binnenstad en de vestigingsmuren zijn het perfecte decor voor een mooie romantische trouwreportage.

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Trouwreportage Heusden | Franka & Pieter

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Oude Raadhuis Vught
Fotolocatie: Heusden

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!