Zoeken
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”10584″]

Op de dag met de meest regen van het jaar zijn Martine en Stefan getrouwd bij Huize Bergen in Vught en wauw wat een super gave trouwdag was dit! Ze hadden een echte Italiaanse en snelle trouwauto; echte pk’tjes net zoals die van ons maar net even iets meer 😉 De trouwreportage hebben we gemaakt in de Koekbouw in Veghel en de trouwceremonie en trouwfeest was bij het mooie en gastvrije Huize Bergen in Vught.

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Trouwen in Vught | Martine & Stefan

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Huize Bergen Vught
Fotolocatie: De Koekbouw in Veghel
Feestlocatie: Koetshuis Vught

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!