Sabine en Daryl zijn getrouwd bij Villa de Vier Jaargetijden in het centrum van Tilburg. Dit is een super mooie trouwlocatie met een lange historie die terugvoert naar het einde van de 18e eeuw. De villa heeft een prachtige tuin waar ook getrouwd kan worden, maar deze ceremonie was i.v.m. de regen in de prachtige serre.

De trouwreportage hebben we gemaakt in de Koepelhal bij de Spoorzone, een gebied in Tilburg dat sinds 2011 grootschalig stedenbouwkundig herontwikkeld wordt. Het terrein van ongeveer een kilometer lang is gelegen bij Station Tilburg. Van 1868 tot 2011 was hier de hoofdwerkplaats Tilburg van de Nederlandse Spoorwegen gevestigd. Het gebied was toen nagenoeg afgesloten voor buitenstaanders en had in Tilburg de bijnaam: Verboden stad. Een geweldige locatie om trouwfoto’s te maken en zoals iedereen ons kent… wij doen het uiteraard op de unieke en ongedwongen Trouwdag in Beeld wijze 🙂

Trouwfotograaf lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwfotograaf lijn

Trouwfotograaf Tilburg | Sabine & Daryl

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Villa de Vier Jaargetijden Tilburg
Fotolocatie: Koepelhal Spoorzone Tilburg
Feestlocatie: Villa de Vier Jaargetijden

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!