Kim en Dennis zijn getrouwd bij het Oude Slot in Heemstede, werkelijk een fantastische trouwlocatie! Ondanks alle slechte weerberichten hadden we gewoon een super mooie bruiloft met een mooi zonnetje en een hier en daar een prachtige blauwe lucht. Hier is alvast een kleine preview van de trouwreportage die we hebben gemaakt bij de Lichtfabriek in Haarlem. Wauw, wat was dit een gave bruiloft!

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Trouwreportage Lichtfabriek Haarlem | Kim & Dennis

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Het Oude Slot Heemstede
Fotolocatie: Lichtfabriek Haarlem
Feestlocatie: Het Oude Slot

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!