Zoek
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”10287″]

Trouwen in het PSV Stadion in Eindhoven! De thuisbasis van PSV was tijdens de bruiloft het decor van Marielle en Arjan. De trouwceremonie was in de PSV Business Lounge en de trouwreportage hebben we in en rondom het PSV stadion gemaakt, hoe gaaf is dat? Als bruidsfotograaf komen wij op de mooiste plekjes, maar een trouwreportage in het PSV stadion stond toch al een tijdje op onze bucketlist, nu nog eentje tijdens een Formule 1 race 😉 Het trouwfeest was in de Verlenging waar de voetjes tot laat van de vloer gingen!

Trouwen in het PSV Stadion

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruiloft in het PSV Stadion

Trouwreportage in het PSV Stadion | Marielle & Arjan

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Business lounge PSV
Fotolocatie: PSV Stadion Eindhoven
Feestlocatie: De Verlenging

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!