Search
Close this search box.

“By sharing our passion and knowledge, we make the creative world and ourselves better”

Vandaag maken wij met veel trots vanuit Las Vegas (WPPI) bekend dat er een nieuw #BeCreative fotografie boek gaat verschijnen. Een droom is deze week in vervulling gegaan voor Arno, fotograaf, specialist in (Flits)Licht, MagMod expert en creatieve duizendpoot van Trouwdag in Beeld. Het boek zal vanaf april/mei 2018 verkrijgbaar zijn. In totaal is er door Arno aan de inhoud van het boek ongeveer een jaar keihard gewerkt en heeft hij ook de nodige hulp en ondersteuning gehad van Susanne, Kim, Rianne, Milly en Emma bij het realiseren van dit super mooie en creatieve fotografie project.

Het nieuwe #BeCreative boek over fotografie is zeer uniek en leert fotografen heel veel over het creatief omgaan met licht en het werken met Off Camera Flash, maar leert fotografen ook creatief werken met zon/daglicht en met LED licht. Het leert fotografen werken met lichtrichtingen, gebruik maken van creatieve technieken, maar er is ook veel aandacht voor dynamische compositie en posing.

Het boek is ook onderdeel van de succesvolle #BeCreative workshops. Omdat er op deze wereld geen creatieve grenzen zijn is het boek engelstalig en zal het boek in diverse landen verkrijgbaar zijn! 196 pagina’s met unieke (Flits)Licht recepten, eenvoudige en snelle posing tips en lichttechnieken die je creativiteit als fotograaf een enorme boost zullen geven.

The New #BeCreative Book – Een uitgebreid naslagwerk voor zowel beginnende als ervaren fotografen.

Workshop flitsen bruidsfotografie


[soliloquy id=”10761″]

Flitsworkshop

The New #BeCreative Book | Arno de Bruijn | ISBN – 978-90-826572-1-0

Verkrijgbaar vanaf: April / Mei 2018

#BeCreative Book makes photography and working with (Flash)light even more fun! Teaches you about light directions, creative techniques using OCF, LED and other lights

Trouwreportage lijn

Ook een workshop bruidsfotografie volgen?

Wil je meer uit je bruidsfotografie halen? Je creatieve grenzen verleggen en daardoor betere, nog professionelere en vooral creatieve foto’s maken? Dat kan! Geef je snel op voor één van onze inspirerende en creatieve (Flits)Licht of bruidsfotografie workshops!

Contact