Loes en John zijn getrouwd in de achtertuin van de ouders in Brandevoort en de kerkelijke huwelijksviering was in de Sint-Luciakerk in Helmond (Mierlo-Hout), een thuiswedstrijd voor ons en wat voor eentje 😉 Dat er in Helmond goed gefeest kan worden wisten we al, maar als De Heren Van optreden dan gaat het dak er helemaal vanaf. Gelukkig is het plafond bij de Koning hoog genoeg 🙂 De trouwreportage hebben we gemaakt op de Molenheide in Mierlo.

Fotograaf bruiloft lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft lijn

Fotograaf bruiloft Helmond | Loes & John

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: In de achtertuin in Brandevoort
Kerkelijk huwelijk: Sint-Luciakerk Helmond
Fotolocatie: Molenheide Mierlo
Feestlocatie: Zaal de Koning Helmond

Fotograaf bruiloft lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!