Zoek
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”10673″]

Wauw! Wat een super gaaf begin van 2018! We mogen wederom de Champagne kurken van de flessen knallen want Trouwdag in Beeld niet één keer maar DRIE keer genomineerd voor een Bruidsfoto Award!

Hoe waanzinnig is dat? Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland wordt bruidsfotografie op top niveau bekroond vandaar dat wij ook enorm trots zijn om met drie bruidsfoto’s genomineerd te zijn voor de Bruidsfoto Awards. Ook zijn wij waanzinnig trots op onze bruidsparen, want die laten ons helemaal vrij op hun bruiloft zodat wij ongedwongen en creatief al die mooie en dierbare momenten kunnen vastleggen. Wij doen er bijna alles voor om het perfecte plaatje voor onze bruidsparen te maken, van plat op vloer tijdens de receptie voor een geweldig plaatje van een uitgeteld bruidsmeisje tot in een sloot in Milheeze te liggen tijdens de zonsondergang 🙂

De jury van de Bruidsfoto Award heeft deze drie fantastische bruidsfoto’s in de categorieën; bruidspaar, bruidskinderen en emotie genomineerd. Stem op deze drie foto’s op www.bffa.nl en maak kans daarmee ook nog kans op mooie prijzen. Op 28 mei 2018 worden de winnaars van de vakprijs en de publieksprijs tijdens het Bruidsfoto Award Gala bekendgemaakt.

Stemmen kan op ->> www.bffa.nl

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Nieuws | Trouwdag in Beeld 3x genomineerd voor de Bruidsfoto Awards!

Onderwerp: BruidsfotografieBruidsfotografie Awards

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!