Winnaar WPS Bruidsfoto awards

Niet één maar vijf WPS Excellence bruidsfotografie awards hebben we gewonnen! Afgelopen week zat ik in New York en net toen ik geland was op het vliegveld keek ik op mijn telefoon en toen bleek al snel dat ik een van de winnaars was deze internationale bruidsfotografie wedstrijd!

De WPS Excellence Award is niet zomaar een award want onze foto’s zijn gekozen door een internationale vakjury die bestaat uit de allerbeste bruidsfotografen ter wereld (Deze keer waren dat: Dave Peak, Barbara Zanon, Isabelle Hattink, Paulo Santos en Chris Sansom). De beste awards zijn natuurlijk onze bruidsparen die intens kunnen genieten van de waanzinnige foto’s van hun bruiloft die wij gemaakt hebben maar het winnen van deze awards geeft ons een extra boost en inpiratie voor de weg die we zijn ingeslagen met onze ongedwongen, vernieuwende en vooral dynamische bruidsfotografie wat wij super leuk vinden om te mogen doen!

Winnaar WPS Bruidsfoto awards

Bruiloft fotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft

Winnaar WPS Bruidsfoto awards
Winnaar WPS Bruidsfoto awards
Winnaar WPS Bruidsfoto awards

Nieuws | Trouwdag in Beeld winnaar WPS Bruidsfoto awards!

Onderwerp: Bruidsfotografie Awards

Bruidsfotografie award Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!