#MagMOd Workshop Flitstechniek

Wil je ook meer uit je flitsers halen? Dan is deze workshop fliTSTECHNIEK precies wat je nodig hebt!

Ben je fotograaf liggen je flitsers nog steeds nagenoeg ongebruikt in je tas? Ben je ook regelmatig aan klooien met je flitsers? Kom je ook op locaties waar het licht op een of andere manier ontbreekt of gewoonweg slecht is? Tijdens deze Workshop Flitstechniek gaan we je daarmee helpen!  Arno is ambassadeur voor MagMod, BBP Light en Godox, maar ook als mentor/coach voor het SINTLucas en de FotoVakschool en heeft hierdoor veel ervaring met het geven van fotografie trainingen.

Tijdens deze workshop flitsen gaan we in een kleine groep ook veel praktijk doen. Heb je nog geen goede reportageflitsers, triggers of MagMods? Dat is geen enkel probleem want wij hebben voldoende demomateriaal (Flitsers & Triggers) voor ieder cameramerk en als gecertificeerde MagMod trainer heb ik ook genoeg materiaal om te lenen.

Leer alles over flitsen en werken met licht:

Wil je ook meer uit je reportageflitsers? Je creatieve grenzen verleggen en daardoor betere, nog professionelere en vooral creatieve foto’s maken? Dat kan! Geef je snel op voor deze intensieve workshop flitstechniek!

Wat gaan we allemaal doen:

– Met flitsers WOW foto’s maken
– Daglicht combineren met flitslicht

– Wanneer gebruik ik flitsers
– Instellen van je camera + flitsers
– TTL, HSS en Manual flitsen
– Compositie – Licht – Moment
– Met MagMod leren werken
– Praktijk oefening
– Tips & Tricks

– En nog veel meer…
– En oh ja… je mag alles vragen, geen geheimen!!!

Inclusief:

– Lunch
– Koffie, thee en drankjes
– Creatieve middag fotoshoot
– Inclusief praktijk leer/handboek!

Belangrijk om te weten:
– Voor fotografen (ook daglicht fotografen) die alles uit hun flitsers willen halen
– Overdag (10.00 – 17.00)
– Max. 6 deelnemers

Waar?

Wanneer?

Zaterdag 26-09-2020 (VOLGEBOEKT)
Zondag  27-09-2020 (VOLGEBOEKT)
Zondag  01-11-2020 (Nog maar een paar plekken!)

Prijs 295,-

(Inclusief B.T.W.)

Wil je ook meer uit je fotografie halen? Je creatieve grenzen verleggen en vooral creatief omgaan met licht en compositie, zodat je foto’s nog mooier, uniek en creatiever worden? Deze speciale en unieke #BeCreative XL workshop zal plaatsvinden in de speciale #BeCreative workshop-ruimte in onze studio in Brandevoort. Er is plek voor maximaal 4 personen, vol = vol!

Ervaringen / Reviews workshop flitstechniek:

Wat vonden de deelnemers van onze flitstechniek workshops?

Belinda Keulen:
BAM…mijn hoofd tolt nog. Zoveel informatie en creatieve inspiratie gekregen. Waar moet ik mee beginnen, mijn boodschappenlijstje is zo groot geworden. Keuzes keuzes… Voor mij staat een hele enthousiaste Arno. Hij vertelt met zoveel passie en gedrevenheid. En automatisch ga ik hierin mee. Als ik thuis kom lig ik nog te stuiteren. Niet alleen over de theorie maar ook de persoonlijke verhalen. De groep is gemêleerd. De een heeft flits ervaring de ander niet. Maar ik heb het idee dat hij aan iedereen aandacht besteed. En na de lunch het geleerde in de praktijk brengen. En hoe mooi is het dan als je resultaat ziet. Natuurlijk moet ik blijven oefenen en proberen. Maar kijk nu al uit naar de bruiloft met feestavonden. Zin in! Arno, mag ik je hartelijk danken voor deze inspirerende workshop. Ik heb veel geleerd, en vindt het echt een meerwaarde voor mezelf. En een aanrader voor anderen!

Petra Bravenboer:
Flitsvertrouwen.. dat is het woord wat op de terugweg direct in mijn hoofd op kwam. Ik zat echt vol flitsvertrouwen in de auto naar huis. Waar ik bij reportages vaak de flitser links liet liggen, kijk ik er naar uit om juist momenten te gaan creëren om de flitsers juist wel uit de tas te gaan pakken en creatief aan de slag te gaan. Arno pakt het tijdens de workshop rustig aan. Hij verteld veel over zijn ervaringen en wat hij zelf heeft geleerd in al die jaren werken met flitsers en geeft daarbij voorbeelden met uitleg erbij hoe je in deze situatie te werk gaat. Dit ook in de praktijk uitwerken is een groot pluspunt van deze workshop. Er is voldoende ruimte voor elke deelnemer om vragen te stellen, samen dingen uit te proberen en feedback te krijgen. Ik kijk uit naar het nieuwe trouwseizoen!!

Anita Ijpelaar:
Onlangs heb ik de workshop flitstechniek gevolgd bij Arno. Of ik ervaring heb met flitsers? Nee totaal niet ik heb zelfs een beetje een hekel aan ze. Ik keek erg uit naar de workshop, maar vond het ook wel een beetje spannend. Maar wat was het leerzaam en ook nog eens heel gezellig. Arno verteld met veel passie over zijn manier van fotograferen / flitsen. Ik heb enorm veel geleerd en heb nu zelfs zin om mijn flitser op de camera te zetten en er mee aan de slag te gaan. Dit had ik van te voren niet gedacht. Deze workshop is een echte aanrader!

Nicoline Hanenberg:
Ik heb tijdens de workshop flitstechniek heel veel van je geleerd en ik vond je manier van vertellen echt fantastisch, zo open. Super. Dank je.!

Powered by:

”Onze creativiteit en equipment wordt ondersteund door onze geweldige partners en sponsors”

#BeCreative workshops // Workshop Flitstechniek en MagMod - Workshop Bruidsfotografie, Workshop Fotografie

WORKSHOP FLITSTECHNIEK MET MAGMOD & ROTOLIGHT. ARNO IS DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN FLITSEN EN MASTER OF LIGHT VOOR MAGMOD, GODOX, ROTOLIGHT EN DEDOLIGHT. DIVERSE WORKSHOPS VOOR FOTOGRAFEN!

Leer alles over fotgrafie, flitsen en werken met licht!

Wil je nog meer uit je fotografie halen? En betere, professionelere en creatieve foto’s maken? Dat kan! Met één van onze workshops of trainingen kunnen wij jou daar bij helpen!