#BeCreative // 196 pagina’s Creatieve Fotografie

”By sharing our passion and knowledge, we make the creative world and ourselves better”

Wil je nog meer uit je fotografie halen? Benieuwd naar de recepten van de creatieve foto’s en hoe je die zelf ook kunt maken? Het #BeCreative fotografie boek leert je nog creatiever werken en geeft je inzage in de creatieve licht- en flitstechniek achter de foto’s!

196 pagina’s met 66 Flits(Licht) recepten, 100 dynamische posings. Een inspirerend boek vol nieuwe technieken, tips en tricks dat je uitdaagt en laat ontwikkelen tot de fotograaf die je graag wilt zijn. Een uitgebreid naslagwerk voor zowel beginnende als ervaren fotografen!

Het #BeCreative Flits, Licht & Fotografie boek

Het nieuwe #BeCreative boek over fotografie is zeer uniek en leert fotografen heel veel over het creatief omgaan met licht en het werken met Off Camera Flash, maar leert fotografen ook creatief werken met zon/daglicht en met LED licht. Het leert fotografen werken met lichtrichtingen, gebruik maken van creatieve technieken, maar er is ook veel aandacht voor dynamische compositie en posing.

The #BeCreative Book // Arno de Bruijn

ISBN – 978-90-826572-1-0

Auteur: Arno de Bruijn
Paperback / 196 pagina’s / Full Colour
ISBN/EAN: 978-90-826572-1-0
Titel: #BeCreative Photography | 1e druk, 2018
Taal: Engels (Makkelijk leesbaar)
Uitgever: A&A-IMG

EEN TROUWREPORTAGE IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! EEN VERHAAL MET ECHTE MOMENTEN. TOPKWALITEIT TROUWFOTOGRAFIE. STIJLVOL, ONGEDWONGEN & CREATIEF EN NIET ÉÉN, MAAR TWEE BRUIDSFOTOGRAFEN OP JULLIE BRUILOFT!

1
Hoi,

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je snel iets weten of heb je een vraag? Stel hem hier via onze WhatsApp,

Groetjes,
Arno en Susanne

Trouwdag in Beeld
"Make Memories Together"
Powered by