#BeCreative Photography Boek // 196 pagina’s Creatieve Fotografie

”By sharing our passion and knowledge, we make the creative world and ourselves better”

Wil je nog meer uit je fotografie halen? Benieuwd naar de recepten van de creatieve foto’s en hoe je die zelf ook kunt maken? Het #BeCreative Photography Boek leert je nog creatiever werken en geeft je inzage in de creatieve licht- en flitstechniek achter de foto’s!

196 pagina’s met 66 Flits(Licht) recepten, 100 dynamische posings. Een inspirerend boek vol nieuwe technieken, tips en tricks dat je uitdaagt en laat ontwikkelen tot de fotograaf die je graag wilt zijn. Een uitgebreid naslagwerk voor zowel beginnende als ervaren fotografen!

Het #BeCreative Flits, Licht & Fotografie boek

Het nieuwe #BeCreative boek over fotografie is zeer uniek en leert fotografen heel veel over het creatief omgaan met licht en het werken met Off Camera Flash, maar leert fotografen ook creatief werken met zon/daglicht en met LED licht. Het leert fotografen werken met lichtrichtingen, gebruik maken van creatieve technieken, maar er is ook veel aandacht voor dynamische compositie en posing.

Wil je ook meer uit je fotografie halen? Je creatieve grenzen verleggen en vooral creatief omgaan met licht en compositie, zodat je foto’s nog mooier, uniek en creatiever worden? Deze speciale en unieke #BeCreative XL workshop zal plaatsvinden in de speciale #BeCreative workshop-ruimte in de Cacaofabriek. Er is plek voor maximaal 10 personen, vol = vol!

The #BeCreative Book // Arno de Bruijn

ISBN – 978-90-826572-1-0

Auteur: Arno de Bruijn
Paperback / 196 pagina’s / Full Colour
ISBN/EAN: 978-90-826572-1-0
Titel: #BeCreative Photography | 1e druk, 2018
Taal: Engels (Makkelijk leesbaar)
Uitgever: A&A-IMG

HET #BECREATIVE BOEK VOL MET MAGMOD & ROTOLIGHT. ARNO IS DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN FLITSEN EN MASTER OF LIGHT VOOR MAGMOD, ROTOLIGHT EN DEDOLIGHT. HET #BECREATIVE FLITSTECHNIEK BOEK VOOR FOTOGRAFEN!

Leer alles over fotgrafie, flitsen en werken met licht!

Wil je nog meer uit je fotografie halen? En betere, professionelere en creatieve foto’s maken? Dat kan! Met één van onze workshops of trainingen kunnen wij jou daar bij helpen!