Via deze weg willen wij jullie nog hartelijk bedanken voor de prachtige foto’s. Wij hebben de foto’s al heel vaak bekeken en ze zijn echt in één woord: geweldig!!! Wij zijn destijds per toeval bij jullie uitgekomen en hebben meteen leuk contact gehad. Het voelde vertrouwd, wat een belangrijke reden voor ons was om onze trouwdag door jullie te laten vastleggen. Daarbij kwam ook nog eens kijken dat Loon op Zand en omgeving geen onbekend terrein voor jullie was.

Bruidsfotografie Efteling Bosrijk

Wij hebben onze trouwdag als geweldig ervaren en jullie bijdrage hierin was super! De sfeer tijdens het maken van de foto’s was ongedwongen, wat wij juist als erg prettig hebben ervaren. Op sommige momenten hebben wij niet eens doorgehad dat jullie er waren, wat ook weer voor verrassende foto’s heeft gezorgd. Jullie enthousiasme en professionaliteit straalt van jullie af. Iedereen heeft dit deze dag gezien en hebben dan ook al erg veel complimenten gekregen. De verwachtingen die wij hadden van jullie, zijn dubbel en dwars waargemaakt.

Super bedankt voor alles!! Wij hebben geweldige foto’s om heel lang op terug te kunnen blijven kijken. Een mooie herinnering voor het leven 🙂

Heel veel groetjes,

Stan en Linda

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook jullie trouwdag kunnen wij ongedwongen in beeld brengen. Ook interesse? Bel of vul het contactformulier in!