WPPI Weddiography conference

Naast het volgen van kwalitatieve en inspirerende workshops hier in Nederland gaan we nagenoeg ook ieder jaar naar Las Vegas (USA) voor de WPPI Wedding photography conference die in Het MGM Grand wordt gehouden. De Wedding & Portrait Photographers International is de grootste conferentie en beurs welke puur gespecialiseerd is op het gebied van trouwfotografie en portretfotografie. Gedurende de conferentie zijn er zeer leerzame workshops te volgen.

Er worden heel veel workshops, masterclasses en platformclasses gegeven door onder andere Lanny & ‎Erika Mann van Two Mann Studios, Susan Stripling, Kevin Kubota, en vele anderen. De WPPI is een evenement van bijna een hele week en is voor een professionele bruidsfotograaf zeer zeker de moeite waard om eens naar af te reizen.

Las Vegas is trouwens ook een hele leuke stad om te trouwen het licht is er geweldig, wij kennen alle mooie plekjes 😉 en er is heel erg veel te doen dus stilzitten is er niet bij. Ik heb bij deze blog wat foto’s van Las Vegas toegevoegd die ik de afgelopen jaren heb gemaakt en natuurlijk heb ik ook dit keer ook mijn camera bij dus check mijn Facebook (klik hier) als je de komende dagen even wilt meegenieten van Las Vegas 🙂

WPPI Wedding photography conference
WPPI Wedding photography conference
Bruidsfotografie Las Vegas
Bruidsfotografie Las Vegas
Las Vegas
WPPI Wedding photography conference
Las Vegas USA

WPPI Wedding photography conference – Las Vegas

Opdracht: Bruidsfotografie en Bruidsvideoclip workshops en platformclasses
Locatie: MGM Grand Las Vegas USA
Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!