Trouwreportage op USB-stick

Op een ongedwongen wijze maken wij van jullie trouwdag een uniek en romantisch beeldverslag en verwerken dat in een super mooi trouwalbum want die herinnering willen jullie natuurlijk nog vaak bekijken en herbeleven. Wij leveren daarnaast ook alle trouwreportages en fotobewerkingen digitaal in hoge resolutie zodat jullie zelf ook een back-up van de foto’s hebben en deze ook zelf kunnen laten afdrukken. Afgelopen week hebben we een demo zending binnen gekregen met het uiteindelijke resultaat van onze nieuwe USB-sticks en die we nu met trots aan jullie presenteren:

Trouwreportage op USB-stick

Trouwreportage op USB-Stick | Trouwdag in Beeld bruidsfotografie

Omdat steeds computers en voornamelijk laptops geen DVD speler meer hebben gaan we dit jaar helemaal overstappen op het afleveren van de trouwreportage op USB-stick want dat is handig en werkt lekker snel voor onze bruidsparen.  Afgelopen maanden zijn we op zoek geweest naar een mooie USB-stick die perfect aansluit bij ons merk en huisstijl; Trouwdag in Beeld en dat is gelukt dus geen gedoe met downloaden of wachten maar gewoon een mooie luxe USB stick in je computer of tablet steken en meteen genieten van de super mooie trouwfoto’s 🙂

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!