Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Trouwplannen

Kim en Tim zijn dit jaar getrouwd bij d’Heerstaayen in Strijbeek vlakbij Breda. Domaine d’Heerstaayen is de naam van de wijngaard wat trouwens ook één van de oudste wijngaarden van Nederland is en Orangerie d’Heerstaayen is de naam van de trouwlocatie. Een sfeer om werkelijk van te genieten en het is net alsof je midden in Frankrijk een destination wedding aan het fotograferen bent. Deze super mooie bruiloft is gepubliceerd in het nieuwe Trouwplannen Magazine wat iedere bezoeker van de Love & Marriage beurs dit jaar en volgend jaar meekrijgt.

Het super dikke Trouwplannen Magazine is gevuld met meer dan 100 trouwjurken en heel veel trouwtips. Niet hoe je iets wel of niet moet doen maar tips om jullie dag er nog iets feestelijker uit te laten zien. Tips waarmee je jullie dag nog net iets bijzonderder maakt. Gewoon super gaaf om te hebben en voor ons als trouwfotograaf geweldig om in gepubliceerd te staan!

De Love & Marriage Beurs in Eindhoven is dé grootste trouwbeurs van het Zuiden. Alles in de sfeer van jullie bruiloft, ideeën op te doen en de laatste trends te spotten en er is een mooie weddingshow met de laatste catwalk trends voor trouwjurken en trouwkostuums. Natuurlijk zijn wij in 2017 ook weer van de partij en kunnen jullie interactief genieten van onze bruidsfotografie maar ook gewoon door al onze mooie trouwalbums bladeren.

Willen jullie gratis komen kijken op de Love & Marriage beurs in Eindhoven LIKE dan alvast onze bruidsfotografie pagina: >> www.facebook.com/bruidsfotografie << want daar verloten we binnenkort een paar Trouwdag in Beeld VIP-Entreekaarten!

Trouwplannen

After Wedding Shoot

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

After Wedding Fotoreportage

Fotograaf bruiloft Domaine d’Heerstaayen
Fotograaf bruiloft Domaine d’Heerstaayen

Trouwplannen | Trouwdag in Beeld gepubliceerd in Trouwplannen Magazine

Onderwerp: Bruidsfotografie

Nieuws Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!