Erkend leerbedrijf

Trouwdag in Beeld mag zich vanaf heden “erkend leerbedrijf” noemen, een keurmerk dat ons is toegekend door het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Bij het opleiden van jonge fotografen spelen het onderwijs en het bedrijfsleven samen een hele belangrijke rol.

De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf, dit noemen we de beroepspraktijkvorming (BPV). Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de fotografiebranche. Door fotografie studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap van de leerling.

Wij zijn super enthousiast over onze onze erkenning en het motiveert ons nog meer om studenten een professionele stage en leerbaan te bieden zodat het beroepsonderwijs nog beter aansluit op de praktijk. Wij bieden een uitdagende stage in een veilige werkomgeving met een goede begeleiding door een erkende praktijkopleider met veel ervaring.

Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

Bruidsfotografie en workshops | Trouwdag in Beeld krijgt SBB erkenning: Erkend Leerbedrijf

Onderwerp: BruidsfotografieWorkshops

Nieuws Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!