Afgelopen week kregen we super leuk nieuws te horen want Trouwdag in Beeld is uitgeroepen tot: Het neusje van de zalm, de crème de la crème… en behoort tot de beste trouwfotografen van Nederland 2014 die zijn geselecteerd door het internationale ZankYou Magazine! Super gaaf!

Dit is wat de redactie van ZankYou er over schreef: Deze bruidsfotografen snappen het vak. Zij hebben uitstekende technische kennis, oog voor detail, weten alles van belichting en weten daarnaast ook nog eens hun social skills op menig bruiloft te vertonen. Dit zijn de personen die die ene traan weten te pakken tijdens het jawoord, de fluistering in het oor van de bruid tijdens de openingsdans vast weten te leggen maar ook jouw zus, beste vriend, neefje en oma niet vergeten op de foto te zetten. Die kleine details die jij zelf even niet ziet omdat er al zoveel gebeurt op die grote dag, die zien deze bruidsfotografen wel…

Het professioneel maar toch met een spontaan en ongedwongen karakter wijze laten vastleggen van jullie bruiloft is de unieke en herkenbare stijl van Trouwdag in Beeld.

Om een bruiloft nog mooier een spontaner in beeld te brengen fotografeert Trouwdag in beeld ook vaak met twee bruidsfotografen, het unieke hiervan is dat er vanuit twee totaal verschillende oogpunten wordt gewerkt mede hierdoor ontstaan er zeer unieke en creatieve spontane momenten die vanuit twee standpunten tegelijkertijd zijn gemaakt. Emotie, tranen en geluk zijn de leidraad voor een geweldige bruidsfotografie!

Wij zijn met het hele Trouwdag in Beeld team hier natuurlijk super trots op!

De beste Nederlandse trouwfotografen van 2014
De beste Nederlandse trouwfotografen van 2014

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!