Zoek
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”10687″]

Bezoekers van de Love & Marriage afgelopen weekend hadden de compleet nieuwe uitgebreide trouwalbum collectie al opgemerkt en met enige trots kunnen we bekend maken dat wij vanaf heden ambassadeur en officieel partner van Floricolor trouwalbums zijn. Floricolor is per 2018 ook Key-sponsor voor onze #BeCreative workshops, mentoring en masterclasses.

Als bruidsfotograaf moet je op een trouwdag altijd scherp en creatief zijn en een snelle focus hebben, maar een trouwdag moet ook in mooie trouwalbums en printwerk verwerkt worden tot een geweldig mooi storytelling beeldverhaal. We krijgen van Floricolor extra en speciale product ondersteuning en we zijn enorm trots om samen met Floricolor de kwaliteit en creativiteit van ons mooie werk nog verder uit te bouwen.

Floricolor bestaat al sinds 1979 en levert in meer dan 25 landen aan professionele bruidsfotografen exclusieve trouwalbums. Floricolor staat net als ons voor topkwaliteit en is toonaangevend in het gebruik van mooie en exclusieve materialen voor het vervaardigen van luxe trouwalbums.

We zien uit naar een hele fijne samenwerking!

Bezoek de website van Floricolor: www.floricolor.pt

Fotograaf Bruiloft lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruidsfotografie lijn

NIEUWS | Trouwdag in Beeld ambassadeur en officieel partner Floricolor trouwalbums

Onderwerp: BruidsfotografieTrouwalbumWorkshops

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!