Trouwbeurs Kasteel Helmond


Op zondag 20 september staan wij met een stand op de trouwbeurs in Kasteel Helmond! Gaan jullie in 2016 of 2017 trouwen? Dan nodigen we jullie graag uit voor een bezoekje op onze stand. Naast onze uitgebreide portfolio met ongedwongen en dynamische trouwreportages presenteren wij er met trots ook onze nieuwe Krystal® trouwalbum collectie en vertellen jullie graag ook meer over ons All-Inclusive bruidsfotografie pakket; het meest geboekte pakket van dit moment!

Bruidsfotografie lijn-onder

Is onze trouwdatum nog vrij?

Spreekt onze bruidsfotografie stijl en werkwijze jullie ook aan en willen jullie weten of wij beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en wil je die in optie laten zetten? Dat kan! Breng dan zondag 20 september een bezoekje aan onze stand of vul het contactformulier in en dan kijken we of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en maken we snel een afspraak!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruidsfotografie lijn

Meer over de beurs:
Castle in Love is een bruidsbeurs georganiseerd met het oog op regio Helmond, een prachtlocatie als het Kasteel Helmond is daarbij zeker een mooie toevoeging. Met behulp van de vele standhouders in de diverse takken van de trouwbranche willen wij de bezoekers een zo goed mogelijk beeld geven van alle mogelijkheden rond het huwelijk! Het doel is om aanstaande bruidsparen te inspireren hun speciale dag als de dag van hun dromen te maken.

Locatie:
Kasteel Helmond
Kasteelplein 1 Helmond
Openingstijden:  10.00 tot 18.00 uur (gratis entree!)

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!