Saxofonist op je bruiloft

Alweer een paar jaar geleden zijn Oscar en Chantal getrouwd en mochten wij hun super mooie bruiloft in Brandevoort fotograferen en hebben we naast hun unieke trouwkaarten ook de fotoreportage en geboortekaartjes van hun kinderen mogen maken. Omdat Oscar bezig was met zijn nieuwe website kreeg ik onlangs de vraag of ik wat mooie foto’s van hem en zijn saxofoon kon maken. Afgelopen week zijn we hiervoor bij ons in de fotostudio in Brandevoort even creatief aan het werk geweest met heerlijke live saxofoon sounds in onze studio, eigenlijk een soort priv√©concert ūüôā

Oscar heeft al ruim 25 jaar ervaring met het spelen op een saxofoon en de liefde en passie voor muziek heeft er van jongs af aan al in gezeten. Het is met de paplepel ingegoten want in zijn familie speelt bijna iedereen een muziek instrument. Oscar speelt van lounge, soul, funk tot Chicago- en deephouse maar ook verschillende andere muziekstijlen.

Ook een saxofonist op je bruiloft? Neem eens een kijkje op zijn website: www.ozzyonsax.com

Saxofonist op jullie bruiloft
Saxofonist op je bruiloft
Saxofonist op je bruiloft
Saxofonist op een bruiloft

Saxofonist op je bruiloft | Trouwdag in Beeld

Onderwerp: Trouwnieuws

Nieuws Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!