Trouwkaart op maat

Volgende week gaan Kim en Tim trouwen bij Orangerie en Domaine d’Heerstaayen in Stijbeek vlakbij Breda. Domaine d’Heerstaayen is de naam van de wijngaard wat trouwens ook één van de oudste wijngaarden van Nederland is en Orangerie d’Heerstaayen is de naam van de trouwlocatie. Een sfeer om werkelijk van te genieten en fantastisch om daar een bruidspaar te fotograferen, we kijken er nu al naar uit!

Kim & Tim wilden voor hun bruiloft een hele speciale trouwkaart hebben in de stijl van de locatie waar ze gaan trouwen. Ze wilden hun gasten iets unieks laten zien. Ze wisten dat ze bij ons aan het juiste adres waren, omdat wij elke kaart op maat maken zodat deze uniek en persoonlijk is. Kim & Tim wilden graag een fotokaart op een speciaal soort recycle papier, wij hebben daarom speciaal kraft papier besteld. Een mooi dikker en bruiner papier. Ook wilde Kim & Tim hun eigen vingerafdrukken verwerken in de kaart. Dit speciale verzoek is natuurlijk helemaal uniek! Hoe precies wisten ze niet maar daar wisten wij wel raad mee 🙂 Met deze wensen zijn we aan de slag gegaan en hebben een prachtige unieke en persoonlijke trouwkaart op maat ontworpen en gedrukt.

Het is trouwkaart die bestaat uit 2 lagen papier verschillend papier van verschillende diktes, een persoonlijke foto en hun eigen unieke vingerafdrukken! Alles duidelijk weer gegeven door een duidelijk en leesbaar lettertype. De foto’s van de loveshoot zijn vorig jaar aan het einde van de zomer gemaakt op het mooie landgoed Domaine d’Heerstaayen.

Trouwkaart op maat

Trouwkaarten

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwkaarten

Trouwkaart op maat samen met loveshoot
Trouwkaart op maat
Trouwkaart op maat
Trouwkaart op maat
Trouwkaart op maat

Trouwkaarten op Maat – Kim & Tim

Opdracht: Trouwkaarten
Opdracht: Loveshoot
Fotolocatie: Domaine en Orangerie d’Heerstaayen in Strijbeek (Vlakbij Breda)

Trouwkaart lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!